Ο JJ Abrams μιλάει για τον Luke Skywalker

Ο JJ Abrams μιλάει για τον Luke Skywalker

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] καιρός πλησιάζει, και γρήγορα μάλιστα. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει σχεδόν όλες τιw\ς τρελές θεωρίες για του χαρακτήρες και πρωταγωνιστές του Episode VII. Αλλά μόνο ένας κατάφερε να μας αποσπάσει την προσοχή. Η απουσία του Luke Skywalker από τα trailer, εντάξει βλέπεις ένα μηχανικό χέρι να χαϊδεύει τον R2, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Μιλώντας στο EW ο σκηνοθέτης J.J Abrams μίλησε για το πώς το μονοπάτι του Luke μέσα στο πλαίσιο της ταινίας και κυρίως πως οι υπόλοιποι χαρακτήρες στην ταινία βλέπουνε τον Luke.

«Ήταν αυτό που μου έκανε εντύπωση το περισσότερο, η ιδέα να κάνω μια ιστορία η οποία διαδραματίζεται 40 χρόνια μετά τους Jedi, και ότι θα υπήρχε μια γενιά όπου, ο Luke Skywalker, ο Han Solo και η Leia θα ήτανε σαν μύθοι. Θα είναι μεγάλοι και μυθικοί όσο και η ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου. Θα είναι οι χαρακτήρες που μπορεί να έχουν ακουστεί και μπορεί και όχι. Θα είναι χαρακτήρες που μπορεί να πιστεύουν ότι υπήρχαν, η απλώς  να ακούστηκε σαν ένα παραμύθι».

Όσο για τον χαρακτήρα του John Boyega (τον Finn), γνωρίζει ποιος είναι ο Luke Skywalker, χάρη στην εκπαίδευση που πήρε σαν Stormtrooper, αλλά μάλλον θα αλλάξει μυαλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην ταινία και ειδικότερα όταν πάρει στα χέρια του το Lightsaber του Luke. Ξέρετε αυτό που έχασε στην Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται; Αυτό.

«Για τον Finn, ο οποίος μεγάλωσε από τις στάχτες της, έχει μάθει για τον Luke Skywalker και γνωρίζει την ιστορία του. Για εκείνον είναι σαν να κατατάσσεσαι στον στρατό και να μαθαίνεις για έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της χώρας σου. Έχει αυτή την επίδραση πάνω του. Αλλά από την άποψη της Δύναμης, και όλα τα μαγικά πράγματα που γίνονται, εκεί είναι το σημείο που ο Finn θα αρχίσει να αμφισβητεί τι είναι τι. Τι είναι η Δύναμη, και ποιο ρόλο παίζει ο Luke Skywalker σε όλο αυτό;».

Ώστε έτσι λοιπόν. Μέσα από όλα αυτά, ένα είναι το συμπέρασμα. Οι χαρακτήρες της παλιάς τριλογίας είναι θρύλοι για τη νέα γενιά, καλά όχι ότι δεν ήταν θρύλοι και πριν. Σίγουρα ο χαρακτήρας του Luke παρουσιάζεται ο πιο σημαντικός, και περιμένουμε πως και πώς να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα στην ταινία.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *