Ο… James Bond είναι Stormtrooper στο Force Awakens

Ο… James Bond είναι Stormtrooper στο Force Awakens

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ελικά δεν ήταν φήμη. Μετά τον Simon Pegg (που φανερώθηκε σε ένα από making of videos) ακόμα ένας πρωταγωνιστής βρέθηκε σαν κομπάρσος στο Star Wars: The Force Awakens. Ο -my name is Bond- Daniel Craig.

Σύμφωνα με το EW πάντα (προσοχή με το LINK γιατί λέει και άλλα πέρα από αυτο και είναι spoilers).  Όταν είχε ξεκινήσει η σπέκουλα γύρω από το όνομα του είχε απαντήσει και λίγο ειρωνικά στην ερώτηση, για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια: «Να παίξω κομπάρσος σε άλλη ταινία; ΠΦ! Γιατί να το κάνω αυτο;».

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να αποφύγει τον πειρασμό να μείνει στην ιστορία όμως. Ο James fuckin’ Bond σαν Stormtrooper υπό τις εντολές του Kylo Ren. Όπως λένε και οι αθλητικογράφοι, αυτό πρέπει να είναι κάποιο νέο ρεκόρ γαματοσύνης που δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.

Daniel Craig, μετά από τόσες και τόσες προσπάθειες, μόλις σε συμπαθήσαμε. Και μην πείτε καμιά μαλακία για spoilers και έτσι. Δεν φαίνεται πουθενά η μούρη του, οπότε δεν θα το μαθαίναμε βλέποντας απλά την ταινία.

[alert type=alert-red ]Spoilers (Σε ποια σκηνή θα τον δείτε – Με δική σας ευθύνη)[/alert] 

Υπάρχει μια σκηνή όπου η Ridley είναι φυλακισμένη. Ο Stormtrooper που εξαναγκάζεται να την ελευθερώσει με την δύναμη της… force, είναι ο Daniel Craig.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *