Ο Hugh Jackman κάνει push-ups με παλαμάκια για να σου δείξει πως είσαι φλώρος (vid)

Ο Hugh Jackman κάνει push-ups με παλαμάκια για να σου δείξει πως είσαι φλώρος (vid)

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ροχθές ο Hugh Jackman δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ένα video 11 δευτερολέπτων όπου προπονείται σκληρά για την τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον Wolverine. Hugh Jackman κάνει push-ups 

Αν αυτό είναι προαπαιτούμενο για να παίξει τον Old Man Logan, φαντάσου τι γινόταν όταν ήταν στο peak της φυσικής του κατάστασης. Και μάλιστα, αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που παρατάει πια το ρόλο του Wolverine.


Όπως είχαμε γράψει πέρσι:

Το Μάρτιο του 2015, ο Hugh Jackman έκανε την αποκάλυψη-βόμβα πως θα αποσυρθεί από το ρόλο του εικονικού υπερήρωα της Marvel, Wolverine και το internet με λίγα λόγια, κόντεψε να εκραγεί. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση;

Για πολλούς comic fans πλέον, το όνομα του Hugh μας παραπέμπει στον Wolverine απευθείας. Ο τύπος όχι μόνο έγινε ένα με το ρόλο, αλλά μέσα από την ατελείωτη δουλειά που έριξε, από σκληρή διατροφή μέχρι προγράμματα γυμναστικής που και ο Goku θα τα είχε φτύσει, μας έκανε να δούμε το θρυλικό X- Men σε καλύτερη φόρμα και από τα comics! Ο συγκεκριμένος ρόλος τον ανέδειξε σε mega-star και είχε γίνει ένα μ’ αυτόν. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ο κύριος Jackman, εξήγησε τους δύο λόγους που τον έκαναν να κρεμάσει τα αδαμάντινα νύχια του.

Όπως αποκάλυψε στο Entertainment Tonight, o ένας λόγος είναι πως ο χρόνος έχει αρχίσει και του χτυπάει τη πόρτα, δεν είναι και μωρό παιδί. Ο ίδιος το παρομοίασε με το συναίσθημα του να μένεις τελευταίος σε ένα πάρτι. «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ το γεγονός πως είμαι καλοδεχούμενος».

Από τη στιγμή που εισέρχονται νέα πρόσωπα στο cinematic universe των X- Men, θα λεγα πως είναι μια πολύ σωστή απόφαση διότι δίνει την ευκαιρία στο καινούργιο αίμα να εξελιχθεί χωρίς να το επισκιάζει, συν ότι φεύγει στο peak της φήμης του πριν πιάσει το κατήφορο. Παρόλα αυτά μπορεί να κάνει κάποιο guest στο X- Men Apocalypse ή στο Deadpool. Και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί, μπορούμε να ελπίζουμε πως σε 10 – 15 χρόνια θα τον δούμε στο ρόλο του Old Man Logan από το διάσημο comic.

Ο δεύτερος λόγος, μη βάλετε τα γέλια… ήταν το φαγητό! Κοιλιόδουλοι του κόσμου, σας παρουσιάζω το νέο σας ηγέτη, τον Hugh Jackman! Πέρα από τη πλάκα, οι διατροφές του ήταν αν μη τι άλλο μαρτύριο. Hollywood είναι αυτό και έχει απαιτήσεις. Ο άνθρωπος πραγματικά δεν ήξερε πόσες ομελέτες από ασπράδια θα μπορούσε να φάει ακόμα. Καλώς ή κακώς κάποια στιγμή πρέπει να γίνεται μια αποχή απ’ όλα αυτά όχι μόνο για τη σωματική αλλά και για τη ψυχική υγεία του άλλου, εφόσον δεν άντεχε άλλο, πήρε τη σωστή απόφαση.

Αυτοί ήταν οι δύο λόγοι που ο Hugh Jackman έπαψε να είναι πλέον ο Wolverine, αν περιμένατε κανένα βρώμικο μυστικό, λυπάμαι ατυχήσατε. Εγώ σα ταπεινό χαμομηλάκι απλά τον ευχαριστώ που έδωσε μια τόσο badass εικόνα σε έναν από τους αγαπημένους μου ήρωες και περιμένω να δω το επόμενο βήμα για τον Hugh.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *