Ο Hawkeye δεν πολυγούσταρε τη φάση στο πρώτο Avengers

Ο Hawkeye δεν πολυγούσταρε τη φάση στο πρώτο Avengers

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] ηθοποιός Jeremy Renner, o Hawkeye για τους Marvel fans, δεν γούσταρε και πολύ το ρόλο του στο πρώτο Avengers (είχε γίνει μίνιον και μετά πολεμούσε τους εξωγήινους με βέλη) και προσπαθούσε να πείσει την παραγωγή να τον… σκοτώσουν. Στα πλατό.

«Πότε στα αλήθεια δεν μίλησα σε κάποιον γι’ αυτό, αλλά στην πρώτη ταινία Avengers… μάθαινα απλώς ποιος ήταν ο Hawkeye και τότε ξαφνικά, άρχισα να τριγυρνώ σαν ζόμπι, ως το minion του Loki! Και δεν είμαι ακόμη σίγουρος ποιός ήταν ο Hawkeye εκείνη την στιγμή. Οπότε είμαι λίγο απογοητευμένος, επειδή ήμουν πολύ ενθουσιασμένος στο να ανακαλύψω ποιός ήταν ο Hawkeye… Πάθαινα ένα καρδιακό σε κάθε σκηνή – απλά περπατούσα με την… Scarlett Johansson, και ήμουν κάπως… Και μου είπαν: “Τι κάνεις φίλε;” – “Σου δίνω μια επιλογή, αν θες απλά να με πετάξεις έξω από αυτήν την ταινία, αν θέλεις να με σκοτώσεις, ο μπαμπάκας θα πάθει ένα καρδιακό επεισόδιο!”».

Όπως όμως όλοι γνωρίζουμε, ο Hawkeye κατάφερε να επιζήσει από την πρώτη ταινία Avengers, και έγινε η συνήθης επιλογή για το ποιός θα μπορούσε να πεθάνει στην ταινία Avengers: Age of Ultron. Όμως όχι μόνο επιβίωσε τότε, αλλά τα κατάφερε και στον Εμφύλιο Πόλεμο, παρόλο που τώρα τον κυνηγάει η κυβέρνηση. Ωστόσο πλέον ο Jeremy Renner δηλώνει ικανοποιημένος με τον χαρακτήρα του.

«Δεν θέλω να πεθάνει τώρα. Θέλω να τον εξερευνήσω και άλλο, και ανυπομονώ να τον εξερευνήσω περισσότερο, και υπάρχουν μερικές απίστευτες ιδέες που έρχονται! Πραγματικά απίστευτες ιδέες! Υπέροχοι θάνατοι! Απίθανοι τρόποι να πεθάνεις!».

Ο χαρακτήρας του Hawkeye γνώρισε μεγάλης αποδοχής καθώς ήταν η ευχάριστη νότα στην ταινία Avengers: Age of Ultron και μια υπολογίσιμη δύναμη στην ταινία Captain America: Civil War! Ωστόσο, όντας, μαζί με την Black Widow, ο “κοινός θνητός” της ομάδας των Εκδικητών, αποτελεί αναμφίβολα και την πρώτη επιλογή για να μην καταφέρει να επιβιώσει στην μεγάλη, πολυαναμενόμενη μάχη με τον τιτάνα Thanos! Και αν ξεκλειδώσουμε σωστά τα λόγια του, πρέπει να αναμένουμε έναν γενναίο, ηρωικό και ένδοξο θάνατο! Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι!

Πηγή: Τα μαρβελόπαιδα (FB page)

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *