Ο George R.R. Martin λάτρεψε το Ant-Man

Ο George R.R. Martin λάτρεψε το Ant-Man

[dropcap size=dropcap]H[/dropcap] αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει ακόμα την ταινία με τον παράξενο-όπως και να έχει- ήρωα της Marvel, αλλά τα reviews pου έχουμε διαβάσει είναι αρκούντως αποθεωτικά για μια super hero movie. Μέχρι και ο George R.R. Martin το λάτρεψε…

Ο συγγραφέας της σειράς βιβλίων όπου και δημιουργήθηκε το Game Of Thrones, δηλώνει μάλιστα -πέρα από οπαδός της Marvel-, fanboy και του ίδιου του Ant-Man από τα παλιά. Μάλιστα βαθμολογεί την ταινία, ως την καλύτερη από όσες έχει βγάλει το studio. Wow!

«Το Ant-Man έχει μια σωστή και ισορροπημένη ιστορία, χαρακτήρες, χιούμορ και δράση. Μερικοί reviewers την χαρακτήρισαν ως την καλύτερη ταινία της Marvel ποτέ. Δεν θα το πάω τόσο μακριά αλλά σίγουρα κατατάσσεται πολύ ψηλά. Ίσως το Spider-Man 2 να ήταν η καλύτερη. Μου αρέσουν οι περισσότερες ταινίες της Marvel, είμαι fanboy αλλά το Ant-Man ήταν καλύτερο και από τις δυο ταινίες Avengers και από το Thor και από το δεύτερο και τρίτο Iron Man. Ίσως και από το πρώτο αν και μου άρεσε αρκετά».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *