Ο τελείως παλαβός λόγος που ο Ben Affleck δεν φαίνεται στο cast της Suicide Squad

Ο τελείως παλαβός λόγος που ο Ben Affleck δεν φαίνεται στο cast της Suicide Squad

[dropcap size=dropcap]Υ[/dropcap]πάρχουν άπειρα videos στο youtube και άπειρα κείμενα που έχουν γραφτεί με το τι θα δούμε από τον Batman στο επερχόμενο Suicide Squad. Η Warner Bros έρχεται με τη στάση της να ταράξει τα νερά όμως και να μας κάνει να αμφιβάλουμε αν θα δούμε τον Ben Affleck ή γενικά τον Batman τελικά.

Στην επίσημη λίστα με το cast που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπήρχε σαν έκπληξη η συμμετοχή του Ezra Miller σαν Flash αλλά πουθενά ο Ben Affleck.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο David Ayer έλεγε πριν δέκα μέρες πως θα δούμε έναν πολύ τρομακτικό Batman στη Suicide Squad. Έλεγε μαλακίες; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ο Ban Affleck ήταν στα γυρίσματα της Suicide Squad πέρσι τον Αύγουστο μόλις για μια μέρα και κανείς δεν ξέρει τελικά αν έβαλε τη στολή του να γυρίσει σκηνές. Το σίγουρο είναι πως στη σκηνή με το κυνηγητό όπου βρίσκεται στον ουρανό του αυτοκινήτου του Joker, είναι κασκαντέρ και όχι φυσικά ο ίδιος ο Affleck.

Οπότε υπάρχει περίπτωση να δούμε φυσικά τον Batman σε αυτή τη σκηνή ή στα θρυλούμενα flashback του Deadshot, αλλά απλά να μην είναι ο Ben Affleck αυτός που φοράει τη στολή.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ήταν στο δημοσιευμένο cast για να υπάρχει η έκπληξη αλλά αυτό δεν κολλάει με τον Flash. Για τον Batman μιλούσαν έτσι και αλλιώς όλοι, αλλά για τον Flash δεν ήξερε κανείς κάτι μέχρι που βγήκε η λίστα. Αυτό θα ήταν έκπληξη.

Για να δούμε… Μόλις ένα μήνας έμεινε στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό σε μια βδομάδα. Οπότε ξέρετε πως θα πάει το πράγμα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *