Ο σκηνοθέτης του Gambit, μεταπήδησε στη DC για το Justice League: Dark

Ο σκηνοθέτης του Gambit, μεταπήδησε στη DC για το Justice League: Dark

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] σκηνοθέτης Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow) είναι και επίσημα το άνθρωπος που θα προσπαθήσει να δώσει ζωή στο Dark Universe της DC, με την Justice League Dark. Αυτό, όμως τον οδήγησε στο να παραιτηθεί από την προηγούμενη δουλειά που είχε αναλάβει και έδειχνε να καθυστερεί και πάλι. Αυτή του Gambit.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, η νέα καθυστέρηση στην παραγωγή του χαρτοπαίκτη X-Men θα ξεκινήσει αρχές του 2017, ενώ κανονικά η ταινία ήταν να βγεί φέτος, στο τέλος του 2016. Έτσι οι δυο πλευρές, χώρισαν εν ειρήνη, όπως προηγουμένως είχαν χωρίσει οι δρόμοι τους με τον σκηνοθέτη, Rupert Wyatt.

Ωστόσο, ο Channing Tatum είναι ακόμα στο ρόλο.

Όσο στην Fox θα ψάχνουν το σκηνοθέτη για τον Gambit όμως, η DC έκανε την κίνηση της.

Η Justice League Dark, που θα είναι και υπό τις οδηγίες από τη θέση του παραγωγού, Guillermo Del Toro, είναι η ένωση των δυνάμεων ηρώων της DC με άλλες δυνάμεις, σε ένα παράλληλο σύμπαν με αυτό του Batman και του Superman. Οι Deadman, John Constantine, Swamp Thing, Zatanna και Etrigan The Demon αντιμετωπίζουν σατανάδες στα πλαίσια του υπερφυσικού.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *