Ο μπετατζής-λυκάνθρωπος από το True Blood, είναι ο Deathstroke και επίσημα

Ο μπετατζής-λυκάνθρωπος από το True Blood, είναι ο Deathstroke και επίσημα

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ελικά οι φήμες και αποδείξεις μέσω του tweeter αποδείχτηκαν αληθείς. Όντως ο Joe Manganiello ακολούθησε όλους τους star της Justice League στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης γιατί έγινε συνάδελφος τους. Έγινε, ο Deathstroke.

Φυσικά αυτό είναι που ξέρουμε μόνο ακόμα για τον super villain του Batman, που έχει επιβεβαιωθεί πως θα είναι ο main κακός της solo ταινίας του εκδικητή του Gotham. Θα έχει ενδιαφέρον ωστόσο να δούμε τα origins του να προέρχονται από άλλη ταινία. Από την Justice League ας πούμε που τα γυρίσματα κρατούν καλά ακόμα.

Αν και δεν έχει τη βάρια ιστορία του Joker πίσω του, ο μεγαλόσωμος Deathstroke είναι από τους πλέουν αγαπητούς και αναγνωρίσιμους villain, που όταν μάλιστα το 1980 βγήκε για πρώτη φορά στα comic, τον ακολουθούσε και το προσωνυμίo… The Terminator. Πριν το καπαρώσει ο Arnie…

O Slade Wildon, από τους Marv Wolfman and George Pérez, Deathstroke the Terminator, έχει δυνάμεις μετά από πειράματα μιας κυβέρνησης -κάτι σαν evil Captain America και βγάζει τα προς το ζην του, σκοτώνοντας.

Ο Deathstroke έχει απεικονιστεί στη σειρά Arrow από τον ηθοποιό Manu Bennet, κάτι που έκανε πολλούς οπαδούς να θέλουν να τον δούν και στη μεγάλη οθόνη. Αλλά ξέρουμε πως λειτουργούν αυτά. Ούτε ο Flash είναι ο ίδιος και μένει να δούμε για τον Stephen Amell αν έχει ελπίδες αυτός, που είναι λιγάκι πιο μεγάλος star, να δει τον εαυτό του σαν Green Arrow στο DECU.

O Joe Manganiello είναι γνωστός από το πέρασμα του σαν μπετατζής-λυκάνθρωπος με μεγάλη καρδιά, που τον έφαγαν άκομψα γιατί… ε γιατί όσο πήγαινε αυτό το show ήταν για τα κρεμμύδια, ενώ οι πιο παλιοί τον θυμόμαστε και σαν πρώην μπασκετμπολίστα αλκοoλικό στο One Tree Hill. Επίσης είναι αυτός που απολαμβάνει και τη γεννημένη Milf, Sophia Vergara.

O Deathstroke σαν χαρακτήρας θεωρείται η έμπνευση (αντιγραφή το λένε κάποιοι) για τον Deadpool της Marvel. Slade ή Wade Wilson, διαλέγετε και παίρνετε. Ο δημιουργός του Deadpool ωστόσο έχει διαφορετική άποψη.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *