Ο δημιουργός του Deadpool μιλάει για τις ομοιότητες με τον Deathstroke

Ο δημιουργός του Deadpool μιλάει για τις ομοιότητες με τον Deathstroke

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ριν λίγες μέρες ο Ben Affleck tease-άρε τον villain για την solo Batman ταινία του, που θα πρωταγωνιστήσει, θα σκηνοθετήσει αλλά θα υπογράψει και το σενάριο και από εκείνη την ώρα οι fans τρελάθηκαν. Και αυτό γιατί ο Batfleck μας έδειξε τον Deathstroke.

Μόλις τα πανηγύρια κόπασαν, ξεκίνησε το γαϊτανάκι σχετικά με το πόσο μοιάζει ο Deathstroke με τον Deadpool και για το αν η Marvel έκανε απλά ένα copy paste ή μια σάτιρα του χαρακτήρα. Ο συνδημιουργός του Wade Wilson ωστόσο, ο Rob Leifeld, έδωσε το παρών σε μια geek youtube εκπομπή και μίλησε για τις ομοιότητες, αλλά κυρίως τις διαφορές των δυο χαρακτήρων.

«Λατρεύω τον Deathstroke. Τον λάτρεψα σε όλη την καριέρα μου στα comics. Είναι σπουδαίος και πρέπει να αγαπηθεί για τα δικά του προτερήματα», τόνισε για τον πληρωμένο δολοφόνο της DC.

Όπως τονίζει επίσης, είναι άδικο να υπάρχει κόντρα των fans για τους δυο… Wilson. Τον Slade και τον Wade. Σύμφωνα πάντα με τον Leifeld είναι παντελώς διαφορετικοί.

Για παράδειγμα, ο Deadpool είναι ελαφρώς πιο μικρόσωμος και ευκίνητος, καλύτερος στις πολεμικές τέχνες, ενώ φυσικά και η στολή τους είναι διαφορετική στα χρώματα. Επίσης ο Deathstroke είναι πιο μεγάλος σε ηλικία και λίγο πιο… κατεστραμμένος. Ο οπλισμός ωστόσο, με τα κουμπούρια, τα πολυβόλα και τα σπαθιά (που και οι δυο τους λατρεύουν), μοιάζει να είναι ο ίδιος πάνω κάτω.

Ωστόσο, το δημιούργημα της DC έκανε την εμφάνιση του στα comic books το 1980, με τον παλαβιάρη κοκκινοσκουφίτσα της Marvel, να έρχεται 11 χρόνια αργότερα.

Και να ήταν μόνο αυτοί οι χαρακτήρες που μοιάζουν.

Διαβάστε ακόμα: Όταν Marvel και DC, αντιγράφονται

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *