Οι «καυτές» του Gotham

Οι «καυτές» του Gotham

 

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο τι τρέλα έχουμε σε αυτό το site με το Gotham, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Έχουν γραφτεί άπειρες γραμμές για το σενάριο και τρόπο που γυρίζεται η σειρά.

Το θεματάκι που μας έχει ξεφύγει τόσο καιρό όμως (ντροπή μας) αφορά τους γυναικείους χαρακτήρες του Gotham. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η σειρά έχει πολύ όμορφες γυναίκες και ένα «tribute» επιβάλλεται.

Erin Richards:

Την Ουαλή καλλονή την γνωρίσαμε στην αστυνομική σειρά «Being Human» όπου υποδυόταν, την ντεντέκτιβ Νάνσυ. Στο Gotham πλέον είναι ο έρωτας του Τζιμ Γκόρντον (η Μπάρμπαρα), έστω και αν αυτό παίζεται, καθώς στα τελευταία επεισόδια είναι στα χωρίσματα.

Το πρόσωπο της είναι αγγελικό, τα γαλανά της μάτια σε μαγεύουν και το σώμα της μπορεί να συγκριθεί άνετα με μοντέλου. Το πόσο καλή ηθοποιός είναι η όχι, προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρει. Η ουσία είναι ότι κάνει πιο πλούσια την σειρά με την παρουσία της.

Ας μιλήσει η εικόνα

968full-erin-richards-hot Erin-Richards-05 erin-richards-2014-new-york-comic-con_2 PHj0ROG6z5dDmo_1_m

Jada Pinkett Smith:

Η γυναίκα του Will Smith, στο Gotham υποδυέται την Fish Mooney.

Η καριέρα της είναι πλούσια καθώς έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως το Scream 2 και το Matrix. Είναι επίσης η δημιουργός της metal band Wicked Wisdom, τραγουδίστρια και στιχουργός.

Η 43χρόνη ηθοποιός συγκαταλέγεται σίγουρα στις Milfs. Είναι μητέρα δύο παιδιών αλλά διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Η σιλουέτα της είναι εξαιρετική και οι καμπύλες της εξάπτουν την φαντασία μας.

Ο ρόλος της Fish Mooney της ταιριάζει απολύτως, είναι το απόλυτο θηλυκό, καπάτσα και επιθετική. Αν της κάνεις τον καμπόσο θα την πληρώσεις κιόλας. Άλλωστε όταν μια γυναίκα είναι λίγο «καριόλα» μας ανάβει.

fishmooney Media Room At "Chime For Change: The Sound Of Change Live" Concert article-0-1FD3B5DF00000578-777_634x896 madagascar nyscreening 080612

Morena Baccarin:

Η 35χρόνη ηθοποιός, έχει τον ρόλο της Dr.Tomkins. Είναι με λίγα λόγια το νέο αμόρε του ντετέκτιβ Jim Gordon και η νέα ιατροδικαστής της αστυνομίας του Gotham.

Η 35χρόνη είναι από την Βραζιλία και έχει κορμί «φιδίσιο». Είναι μελαχρινή, χαμογελαστή, με ωραίο μπούστο. Ο Jim Gordon όμως δεν θέλει δημόσιες περιπτύξεις μαζί της, κρίμα στο μπόι του.

Όσο αφορά την καριέρα της, στο Gotham μεταπήδησε από την επιτυχημένη σειρά Homeland, με την οποία κέρδισε και το βραβείο για την καλύτερη performer δράματος.

Morena-Baccarin2620-size-598 Morena-baccarin-1 MORENA BACCARIN at FOX and FX Emmy After Party

 

morena-baccarin-nude

Chelsea Spack:

Η νεαρή ηθοποιός είναι ουσιαστικά άγνωστη στο κοινό, αφού το Gotham είναι η πρώτη της δουλειά. Υποδύεται την γραμματέα που κρατάει αρχεία φακέλων στο αστυνομικό τμήμα του Gotham.

Εμφανισιακά είναι μια γυναίκα που σου εξάπτει την φαντασία. Ξανθιά, χαμογελαστή με ωραία χείλη και καλό σώμα. Ο Nygma την κηνυγάει σε κάθε επεισόδιο, αφού είναι μεγάλος θαυμαστής της και όχι άδικα.

ChelseaSpackHeadshot final d369de23-b2b3-4606-acf1-f5c09cc8ea6d kristen-kringle-119602

Related post