Να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξανάρθει…

Να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξανάρθει…

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]ιανύουμε τον πιο φλώρο Ιούνιο στην ιστορία των πιο φλώρων Ιουνίων. Στις 11/06 όμως κάτι συνταρακτικό που σε κάνει να εύχεσαι να μην ξαναέρθει ποτέ αυτή η μέρα συνέβη. Μετρήσαμε δύο απώλειες, προσώπων που ήμουν τρελός φαν. Η πρώτη -και η πιο γνωστή- ήταν του Christopher Lee που το μάθαμε το μεσημέρι (είχε γίνει από την Κυριακή) και η δεύτερη -για τους πιο ψαγμένους- ήταν του American Dream, Dusty Rhodes.

Aς ξεκινήσουμε με τον πρεσβύτερο Christopher Lee η αλλιώς Saruman όπως τον έχουν όλοι εικόνα στο μυαλό τους. Έφτασε μέχρι το 93ο έτος και πρόσφερε πάρα πολλά στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Έχει προσφέρει ερμηνείες που θα μείνουν αξέχαστες όπως το Dracula, τον Count Dooku στο Star Wars, τον Fransisco Scaramanga στο James Bond και φυσικά τον Saruman σε όλα τα Lord of The Rings αλλά και στα δύο τελευταία Hobbit. O Βρετανός ηθοποιός χρίστηκε Ιππότης για την προσφορά του στην ηθοποιία από την βασίλισσα της Αγγλίας το 2009. Το 2010 βραβεύτηκε και με το βραβείο “Spirit of Metal” για την δημιουργία του συμφωνικού metal άλμπουμ Charlemagne: By the Sword and the Cross” ενώ ακολούθησε και το Charlemagne: The Omens of Death που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013. Τέλος έχει από το 1996 ως το 1998 είχε ηχογραφήσει αρκετές όπερες ενώ έχει συνεργαστεί και με μέταλ μπάντες. Ήταν μαχητής από τους λίγους και στη ζωή καθώς έφτασε σε σημείο στα 19 του να πολεμάει τους Ναζί, σαν εθελοντής στον Φινλανδικό στρατό.

Εκεί που πήγες να συνέλθεις από την πρώτη απώλεια, βλέπεις να μεταδίδεται στα social media και ο θάνατος του Dusty Rhodes. Σε μικρότερη ηλικία (69 χρονών) ο WWE Hall Of Famer σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αμερική από ένα πέσιμο στο σπίτι του στο Ορλάντο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί υπήρξαν επιπλοκές, σταμάτησαν να λειτουργούν τα νεφρά του και αφυδατώθηκε. O Virgil Riley Rummels (πραγματικό όνομα) ξεκίνησε την καριέρα του ως wrestler το 1968 και αγωνίστηκε στις αρχές της καριέρας του στο AWA, NWA και έφτασε μέχρι το WCW. To 1989 πήγε στο αντίπαλο στρατόπεδο, το WWE (WWF τότε) αλλά δεν έκατσε για πολύ εκεί καθώς το 1991 και για 10 ολόκληρα χρόνια ήταν στο WCW ενώ έκανε και μία βόλτα και από το ECW. Σιγά-σιγά μετά το millenium άρχισε να αποσύρεται από τα ρινγκ και να γίνεται πιο πολύ ανιχνευτής ταλέντων και μάνατζερ. Την διετία 2003-2005 πέρασε για λίγο από το ΤΝΑ. Το 2007 εισήχθη στο WWE Hall Of Fame και από το 2011 είχε συμβόλαιο Θρύλου  με την εταιρία ενώ ήταν και Γενικός Διευθυντής στο ΝΧΤ από το 2012. O Dusty Rhodes έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο (Distin Rhodes η αλλιώς Goldust) και μία κόρη και έναν γιο από τον δεύτερο γάμο του (Cody Rhodes) και οι δύο γιοι του αγωνίζονται στο WWE ενώ το 2013 υπήρξε σενάριο που βρισκόταν και ο πατέρας μαζί με τους γιους του εναντίον της τότε Shield και της Authority. Οι τίτλοι που είχε κατακτήσει ο Dusty Rhodes ήταν : NWA World Champion, NWA World Tag Team Champion, NWA Television Champion και United States Champion.

Αυτά μας επιφύλασσε η χθεσινή μέρα… Μας πήρε δύο πολύ αγαπητά πρόσωπα και εξαιρετικά επαγγελματίες ο καθένας στο είδος του. Τελικά το φιλαράκι ο Κώστας που είχε γενέθλια ήταν και λίγο γκαντέμης. Τι να πω και εγώ που στα δικά μου γενέθλια έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι. Το θέμα είναι να φύγει αυτή η μέρα και να μην ξαναέρθει. Όσο για τις οικογένειες και των δύο να τους θυμούνται στα καλύτερα που έζησαν μαζί τους… Εμείς όσο θα τους θυμόμαστε, θα είναι αθάνατοι…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *