Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Spider-Man και οι Harry Potter φιλοδοξίες

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Spider-Man και οι Harry Potter φιλοδοξίες

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap] Kevin Feige, πρόεδρος των Marvel Studios, σχολίασε, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο διεθνές Comic-Con του San Diego, τα σχέδια και το όραμα της εταιρίας για την ταινία και το μέλλον του Spider-Man!

«Θα κάνουμε κι άλλες ταινίες μετά από αυτήν; Ασφαλώς! Αυτή την χρονιά θα είναι στην “πρώτη λυκείου ” [ο Peter Parker], την επόμενη θα είναι “δευτέρα λυκείου”; Η επόμενη θα είναι η τελευταία χρόνια; Θα υπάρξουν διακοπές για καλοκαίρι ανάμεσα σε αυτές τις χρονιές; Δεν γνωρίζω τι, αλλά είναι πάνω-κάτω ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνουμε μια περιπέτεια για τον Peter η οποία δεν διαφέρει από τα χρόνια που περνούσαν οι μαθητές του Hogwarts, το οποίο αποτελεί και μια από τις πρώτες ιδέες που είχαμε για τις ταινίες του Spider-Man!».

Ο Kevin Feige έπειτα σχολίασε για τον τρόπο με τον οποίο τον σύστησαν μέσα από την Captain America: Civil War.

«Το πρώτο βήμα ήταν να συστήσουμε εκ νέου τον Spider-Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μέσα από το Civil War και να αφήσουμε τους ανθρώπους να φεύγουν από τον κινηματογράφο λέγοντας: “Λατρεύω αυτόν τον Spider-Man. Θέλω να δω περισσότερα από εκείνον”. Νομίζω πως αυτό το πετύχαμε! Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό Spider-Man: Homecoming το οποίο θα αναδείξει τον Spider-Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και να κάνει τον καθένα να τον αγαπήσει ξανά!»

Όσο για την Black Widow; Η διαδικτυακή φήμη υποστηρίζει ότι η ηθοποιός Scarlett Johansson εθεάθη στην Ατλάντα, στην οποία αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας Spider-Man: Homecoming. Αυτό φυσικά δεν επιβεβαιώνει απολύτως τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να συμβεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel!

Η ταινία Spider-Man: Homecoming αναμένεται για τον Ιούλιο του 2017!

Πάρτε και ένα σκασμό νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Πηγή: Τα μαρβελόπαιδα (FB Page)

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *