Νέα φωτογραφία του Doctor Strange και σχόλια από τον Stan Lee

Νέα φωτογραφία του Doctor Strange και σχόλια από τον Stan Lee

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]σο πλησιάζουμε στο τέλος του 2016, μια σκέψη μένει μόνο για την πιο γεμάτη super hero χρονιά. Doctor Strange…

Το Νοέμβριο οι πύλες… του ανεξήγητου στο σύμπαν της Marvel ανοίγουν και τα studio έδωσαν στην δημοσιότητα μια ακόμα φωτογραφία με τον Doctor να φαίνεται τραυματισμένος. Το πρόσωπο του είναι γεμάτο ουλές, κάτι που δείχνει πως τα πράγματα έχουν πάει δύσκολα σε κάποια μάχη.

Συμπληρωματικά με αυτό, το πρόσωπο της Marvel, o Stan Lee που για πρώτη φορά δεν θα συμμετέχει σε ταινία της Marvel και το φέρει βαρέως, τόνισε πως ο σκηνοθέτης Scott Derrickson έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το Doctor Strange.

Μιλώντας στο Fan Expo Canada ο μέγας Stan Lee είπε ακόμα πως κρατούσε μούτρα στον Derrickson για το γεγονός πως δεν τον κάσταρε αφού πιστεύει πως είναι αρκετά… weird για μια ταινία όπως το Doctor Strange.

«Η ταινία θα είναι τελείως… weird. Η Marvel θα είναι τελείως διαφορετική και περίεργη εδώ. Ψυχεδέλεια, μυστικισμός και πνευματικότητα όπως τα σύστησαν τα comics στα 60s και άνοιξαν το πολυσύμπαν».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *