Νέα σύνοψη για το πρώτο μισό του 7ου κύκλου του The Walking Dead

Νέα σύνοψη για το πρώτο μισό του 7ου κύκλου του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]o The Walking Dead επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου για να λύσει τον κόμπο που μόνο του έβαλε στα χέρια του. Ποιον σκότωσε ο Negan, έμελε αναρωτιόμαστε όλο το καλοκαίρι (καλά, ναι στα παπάρια μας βασικά) αφού αποφάσισαν να τελειώσουν τη σεζόν με cliffhanger, εξοργίζοντας πολλούς από τους φανατικούς οπαδούς τους.

Έτσι μπήκαν μόνοι τους σε ένα ζόρικο τρυπάκι, που πρέπει να αποδείξουν τώρα τα λόγια που έλεγαν για να κατευνάσουν τις φωνές, πίσω τον Μάρτιο. Πως το ξεκίνημα της 7ης σεζόν, θα αποζημιώσει τον κάθε πικραμένο δηλαδή.

Η νέα σύνοψη που βγήκε στη δημοσιότητα, αναφέρει πως:

Μέχρι τώρα, οι βασικοί μας μας χαρακτήρες έζησαν μέσα από κακουχίες, από αρρώστιες, πείνα, χιλιάδες walkers, τραγωδίες, προδοσίας και απώλειες. Μέσα από αυτά, έγιναν δυνατοί. Ασταμάτητοι. Στο ξεκίνημα της 7ης σεζόν, όλα αυτά είναι παρελθόν.
Νόμιζαν πως είχαν βρει ασφάλεια. Πως είχαν δημιουργήσει ένα σπίτι. Πίστεψψαν πως ο κόσμος τους ανήκει. Έκαναν λάθος.
Η 7η σεζόν του The Walking Dead, βρίσκει το γκρουπ διαλυμένο και προσπαθώντας να μαζέψουν τα κομμάτια του. Ο Negan καταφέρνει με τη βία να τους πείσει τι συμβαίνει όταν κάποιος δεν δεν ακολουθεί τους κανόνες του.
Οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί με το Negan, μαθαίνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πως αυτός είναι ο κόσμος που πρέπει να ζήσουν τώρα και δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτό.
Ο κόσμος για όλους τους, δεν ήταν αυτό που νόμιζαν. Είναι μεγαλύτερος και πιο τρομακτικός.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *