Μαύρος ή Λατίνος ο νέος Spider-Man;

Μαύρος ή Λατίνος ο νέος Spider-Man;

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν η Sony ήρθε σε συμφωνία με την Marvel ώστε ο Spider-Man να καταφέρει να ενωθεί με το original σύμπαν των Avengers αλλά και του επερχόμενου Civil War, το θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν του πρωταγωνιστή.

Ο Andrew Garfield έφυγε… νύχτα και η θέση του αραχνάθρωπου είναι κενή μέχρι νεότερα. Οι φήμες πολλές και η μεγαλύτερη; Είναι από τον Jeff Sneider του περιοδικού The Wrap όπου αναφέρει τις πιθανότητες ο νέος Spider-Man να μην είναι λευκός.

«Σας λέω πως ο Spider-Man δεν θα είναι λευκός. Είμαι σίγουρος κατά 95%. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μαύρος ή μπορεί και Λατίνος. Αλλά σίγουρα, όχι λευκός. Άρα δεν θα είναι η ιστορία του Peter Parker. Η Sony έχει την ευκαιρία να έρθει δυναμικά με έναν μαύρο super hero και δεν νομίζω πως θα το αφήσει έτσι».

Όντως δεν θα είναι η ιστορία του Peter Parker ή το reboot θα είναι τόσο συγκλονιστικό;

Να θυμίσουμε ότι στο σύμπαν της Marvel, υπάρχει ο Miles Morales και είναι ο μαύρος Spider-Man μετά τον θάνατο του Peter Parker. Ο Morales κάνει ντεμπύτο σε τεύχος το 2011 και είναι μαύρος Λατίνος συγκεκριμένα.

Ο σχεδιαστές του, (Michael Bendis, Sara Pichelli, Axel Alonso) τόνισαν πως άντλησαν την έμπνευσή τους από τον Barack Obama.

Related post