Κομμένη σκηνή του Deadpool είχε σύνδεση με το Marvel Cinematic Universe

Κομμένη σκηνή του Deadpool είχε σύνδεση με το Marvel Cinematic Universe

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν είσαι παρατηρητικός μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Έτσι, κάποιος που αγόρασε το DVD του Deadpool και είδε τις κομμένες σκηνές, εντόπισε μία που ακούσια, η ταινία του Ryan Reynolds συνδεόταν με το υπόλοιπο Marvel Cinematic Universe.

Προφανώς και μην περιμένετε κάτι μεγάλο. Η σύνδεση βρίσκεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Το είδατε ή ακόμα;

Ναι… The Raft Prison!

Η πρώτη φορά που ήρθαμε σε επαφή με την Raft Prison ήταν στο Captain America: Civil War, όταν ο Steve Rogers (Chris Evans) και ο Bucky Barnes (Sebastian Stan) το έσκασαν από το μπάχαλο του αεροδρομίου της Λειψίας, με τους υπόλοιπους να οδηγούνται κρατούμενοι στο υποβρύχιο φρούριο.

Βασικά, ο Deadpool μιας και είχε ξεκινήσει πιο νωρίς την παραγωγή, τους είχε προλάβει στη γωνία. Η σκηνή της φωτογραφίας, είναι όταν ο villain, Frascis, καταφθάνει στην ακτή αφού εξέτισε χρόνο στη Raft Prison.

To γιατί δεν μπήκε η σκηνή, οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν θέλουν/πρέπει να υπάρχει η παραμικρή σύνδεση των δυο κόσμων της Marvel και της Fox. Από τη στιγμή που ένα μέρος του  Civil War, ήταν δομημένο βάσει της Raft Prison, ίσως ζήτησαν από την παραγωγή του Deadpool να κόψει αυτή τη σκηνή, καθώς δεν ήταν και κάτι το τρομερό.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *