Και Harley Quinn και παραγωγός η Margot Robbie

Και Harley Quinn και παραγωγός η Margot Robbie

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ριν ακόμα βγει η Suicide Squad στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι Warner/DC είχαν ανακοινώσει πως είναι στα σκαριά μια ταινία με ήρωες και villains της DC, γένους θηλυκού, με την Harley Quinn να στέκεται στο κέντρο αυτού.

Η ταινία φαίνεται πως είναι για τα καλά στις καλένδες της DC, ίσως για το 2019 -αν όχι νωρίτερα, καθώς το Hollywood Reporter ανέφερε πως η πρωταγωνίστρια, Margot Robbie υπέγραψε συμβόλαιο με την Warner όχι απλά για τον ρόλο της Harley αλλά και για να τρέξει το project σαν παραγωγός. Δίπλα της θα έχει τους Tom Ackerley, Josey McNamara και Sophia Kerr.

Η Robbie είναι το πουλέν της εταιρίας αφού έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα, εκτός από τη Suicide Squad, στα The Wolf of Wall Street και The Legend of Tarzan.

Το να βάζεις τους πρωταγωνιστές να συμερίζονται λίγο την ευθύνη μιας ταινίας και μάλιστα σε project που έχουν φανατικούς οπαδούς να τα ακολουθούν, μάλλον είναι κάτι καλό. Ας κάτσουν να «διαβάσουν» όλοι τους τι πάει στραβά μέχρι τώρα με τις ταινίες της DC και εδώ είμαστε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *