Και επίσημα, το Game Of Thrones ρίχνει αυλαία στον 8ο κύκλο

Και επίσημα, το Game Of Thrones ρίχνει αυλαία στον 8ο κύκλο

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]πό τη στιγμή που μπήκε το 2016, όσον αφορά το Game Of Thrones υπήρχαν συνεχώς φήμες. Πόσα επεισόδια έμειναν πέραν του 6ου κύκλου, πόσες σεζόν κλπ. Τελικά, όσα είχαν κυκλοφορήσει αρχικά, ίσχυαν και με το παραπάνω. Αφού αρχικά επιβεβαιώθηκε η «κουτσουρεμένη» 7η σεζόν με τα 7 επεισόδια, τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση πως το show κλείνει στον 8ο κύκλο.

Τον Ιανουάριο, ο τότε πρόεδρος του HBO, Michael Lombardo, είπε στους κριτικούς πως το κανάλι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να ανανεώσει το Game of Thrones για 7η και 8η σεζόν, με τους δημιουργούς Benioff και Weiss να συμφωνούν πως η σειρά μπορεί και να ολοκληρωθεί με την 8η.

Τώρα, λίγο μετά την ανακοίνωση πως η έβδομη σεζόν θα έχει μόνο εφτά επεισόδια, ο νέος επικεφαλής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, αποκάλυψε πως ο όγδοος κύκλος θα είναι για την ακρίβεια και ο τελευταίος της σειράς.

«Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για τον αριθμό των κύκλων που θέλουν να κάνουν. Ως ο νεοφερμένος, θα ήθελα άλλες 10 σεζόν. αλλά ακολουθούμε τον δρόμο τους».

Όσον αφορά τον αριθμό των επεισοδίων:

«Για την όγδοη σεζόν, δεν είμαι σίγουρος ακόμη. Τα παιδιά ακόμη το σκέφτονται. Ξέρουν ότι θα πάρουμε όσα θέλουν να μας δώσουν»

Σχετικά με κάποιο πιθανό spinoff ή έστω κάποια εναλλακτική συνέχεια, ο επικεφαλής:

«Το συζητήσαμε. Είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι αντίθετος” αλλά, “δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια αυτήν τη στιγμή».

Τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο να υπάρξει το οριστικό τέλος της σειράς, σε κινηματογραφική ταινία. Είχε ακουστεί και αυτό.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *