Και αν ο Cumberbatch δεν ήταν ο Doctor Strange, αλλά ο Leto;

Και αν ο Cumberbatch δεν ήταν ο Doctor Strange, αλλά ο Leto;

[dropcap size=dropcap]Ν[/dropcap]ομίζουμε πως δεν είχε κανείς αντίρρηση πως για τον ρόλο του Doctor Stephen Strange, είναι πολύ ενδιαφέρον που θα δούμε τον Benedict Cumberbatch. Και ήταν από τις πρώτες επιλογές για το συγκεκριμένο ρόλο από τους ανθρώπους της Marvel, αλλά και από το σκηνοθέτη, Scott Derrickson.

Ωστόσο, ο Benedict Cumberbatch είναι γενικά δημοφιλής και καταπιάνεται με διάφορα projects. Το πρόγραμμα του, αρχικά ήταν απαγορευτικό για να πει το ναι σε μια δέσμευση όπως είναι αυτή της Marvel.

Ένας από τους αντικαταστάτες που είχαν σκεφτεί στα studios, πριν αυτός συμφωνήσει να αναπαραστήσει τον Joker στη Warner/DC, ήταν ο Jared Leto. Αυτή ήταν η δεύτερη επιλογή και μάλιστα ήταν και πολύ κοντά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ενώ στη λίστα υπήρχαν και τα ονόματα των Ryan Gosling και Joaquin Phoenix (σοβαρά τώρα;).

Ως του θαύματος, τελικά ο Cumberbatch κατάφερε να βρει το χρόνο που έπρεπε και η Marvel χωρίς να χάσει καιρό, έκλεισε τελικά τη συμφωνία.

Το θέμα είναι, πως θα έμοιαζε ο Leto σαν Stephen Strange; Θα μοίραζε νεκρούς αρουραίους και σφαίρες στους συμπρωταγωνιστές του; Θα έπαιζε πάνω από 10 λεπτά (looool). Πάντως όπως αναφέρει ο ίδιος ο Cumberbatch, ήταν πολύ κολακευτικό που ενώ είχε αρνηθεί την πρώτη προσφορά, όταν βρήκε χρόνο και το γνωστοποίησε, του έκαναν ξανά.

«Όταν χάνεις ένα τρένο την ώρα που περνάει, συνήθως έχασες και το δρομολόγιο. Οπότε είναι μεγάλο κομπλιμέντο, που γύρισαν πίσω για μένα. Μου έδωσαν κίνητρο να τα δώσω όλα γι αυτούς».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *