Κάψιμο! Παιχνίδια του Playstation θα παίζονται στο PC!

Κάψιμο! Παιχνίδια του Playstation θα παίζονται στο PC!

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]έσα από μια επίσημη ανακοίνωση στο PlayStation Blog, η Sony έκανε γνωστό πως η υπηρεσία PlayStation Now θα καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η εφαρμογή της θα κυκλοφορήσει σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης και στην Βόρεια Αμερική πολύ σύντομα.

Με αυτόν τον τρόπο μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών τίτλων του PlayStation θα καταφθάσουν για πρώτη φορά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων σειρών όπως τα Uncharted, God of War και Ratchet & Clank, καθώς και παιχνίδια όπως τα The Last of Us και Journey. Για όσους δεν γνωρίζουν, το PS Now είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να παίζεται παιχνίδια, κυρίως από την βιβλιοθήκη του PS3, με streaming μέσα από το διαδίκτυο. Χωρίς δηλαδή να έχετε στην κατοχή σας κάποια κονσόλα.

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις για την χρήση του PS Now έχουν ως εξής:

  • Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
  • 3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
  • 300 MB or more; 2 GB or more of RAM
  • Sound card; USB port

Παράλληλα, μια σύνδεση στο διαδίκτυο, ταχύτητας τουλάχιστον 5Mbps, είναι απαραίτητη.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε μια νέα συσκευή, το DualShock 4 USB Wireless Adaptor. Πρόκειται για έναν ειδικό αντάπτορα που επιτρέπει την ασύρματη χρήση του DualShock 4 με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προορίζεται για χρήση με την εν λόγω υπηρεσία, καθώς και με το PS4 Remote Play.

Πηγή: Unboxholics.com

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *