Θετικό και το δεύτερο δείγμα για τον Lesnar

Θετικό και το δεύτερο δείγμα για τον Lesnar

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά το πρώτο δείγμα που βρέθηκε θετικό από την USADA μερικές μέρες πριν τον αγώνα του στο UFC 200 με τον Mark Hunt, o Brock Lesnar απέτυχε και στο δεύτερο δείγμα (όπως συμβαίνει στο 99.9% των περιπτώσεων). Αυτό που είχε συλλέξει ο αντι-ντόπινγκ οργανισμός, μια μέρα πριν τον αγώνα.

Παρά την παραφιλολογία πως ο αθλητής χρησιμοποίησε σκεύασμα για το άσθμα κατά τη διάρκεια προπόνησης, για την ώρα αντιμετωπίζει βαριές συνέπειες. Από ένα βαρύ πρόστιμο που θα του κοστίσει ένα μεγάλο μέρος από τα 2.5 εκατομμύρια που εισέπραξε για τον αγώνα του και τον έκανε ρέκορντμαν αμοιβής στο UFC -ένα μέρος από αυτό ζητά και ο παραπονούμενος Hunt, ενώ και ο αποκλεισμός δυο ετών από την ομοσπονδία των πολεμικών τεχνών είναι προ των πυλών. Και δυστυχώς, ένας αποκλεισμός στα 39 είναι κάτι πολύ βαρύ για επιστροφή.

Επίσημα ο Lesnar αρνείται τα πάντα και όπως είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες, θα φτάσει την υπόθεση στο τέρμα της με το WWE να βγάζει την ουρά του έξω από αυτό, με την ανακοίνωση του πως ο performer ήταν απών από τις διοργανώσεις καιρό τώρα. Αν όλα τα αποτελέσματα δείξουν μια 100% υπόθεση doping και δεν είναι όντως κάποια παρεξήγηση με το άσθμα του (έχει γίνει στο παρελθόν με ποδοσφαιριστές), ο Lesnar θα αποτελέσει παρελθόν και από το WWE. Να θυμίσουμε ότι έχει ματς με τον Ραντι Όρτον στο Summerslam.

Ιδού και η εκ νέου ανακοίνωση του UFC;

“The UFC organization was notified today that the U.S. Anti-Doping Agency (USADA) has informed Brock Lesnar that his in-competition sample collection from July 9, 2016, at UFC 200, has tested positive for the same substance as his previously announced out-of-competition collection on June 28, 2016. “USADA, the independent administrator of the UFC Anti-Doping Policy, will handle the results management and appropriate adjudication of this case. It is important to note that, under the UFC Anti-Doping Policy, there is a full fair legal review process that is afforded to all athletes before any sanctions are imposed.The Nevada State Athletic Commission also retains jurisdiction over this matter as the sample collection was performed at UFC 200 in Las Vegas. “Consistent with all previous potential anti-doping violations, additional information will be provided at the appropriate time as the process moves forward.”

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *