«Θα πεθάνουν χαρακτήρες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία!»

«Θα πεθάνουν χαρακτήρες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία!»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] συγγραφέας του A Song of Ice and Fire και δημιουργός του Game of Thrones, George RR Martin, έκανε μια εμφάνιση και είχε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τους θανάτους χαρακτήρων στη σειρά, σε σχέση με τα βιβλία στο πλαίσιο του Writers Guild West Awards.

Το ShowBizz411.com εκάνε στον Martin ερωτήσεις, οι οποίες κυμαίνονταν κυρίως γύρω από το πόσες season του Game of Thrones θα δούμε και στους θανάτουςστη σειρά.

«Κάποιοι χαρακτήρες πρόκειται να πεθάνουν οι οποίοι δεν πεθαίνουν στα βιβλία, έτσι ώστε ακόμη και οι αναγνώστες των βιβλίων να είναι δυσαρεστημένοι. Για τον λόγο αυτό να είστε όλοι σε εγρήγορση. Ο David και ο D.B. είναι ακόμα πιο αιμοβόροι από εμένα. Υπάρχουν και καλές και κακές πλευρές σε αυτό ειλικρινά. Ως συγγραφέας, ξεκινάς με μία ασάφεια την πρώτη φορά. Μπορεί όταν δημοσιεύσεις τα διηγήματα σου να τα διαβάσουν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι και αν είσαι τυχερός, μερικές χιλιάδες. Αυτό είναι και το όνειρο της μεγάλης επιτυχίας. Μερικές φορές τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα, κάτι που σε κάνει πολύ ευτυχισμένο. Είναι θαυμάσιο αυτό το συναίσθημα, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι πως πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια και αποκλειστικά με αυτό».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Game of Thrones GR Fans

Related post