(Όχι, δεν) Θα έχει cameo ο Deadpool στο Logan σύμφωνα το Heroic Hollywood

(Όχι, δεν) Θα έχει cameo ο Deadpool στο Logan σύμφωνα το Heroic Hollywood

Σοκαριστήκατε; Κι εμείς… Το Heroic Hollywood The Wrap (sorry είχαν κάνει ακριβές copy paste στο HH και νομίζαμε ότι ήταν από αυτούς) αναφέρει ΕΔΩ (αλλάξαμε το λινκ) πως θα έχει cameo ο Deadpool, στην τρίτη και τελευταία ταινία Wolverine στο πλευρό του Hugh Jackman. Το Logan…

Ryan Reynolds will cameo as Deadpool in Hugh Jackman’s third and final Wolverine movie Logan, hitting theaters next March, Heroic Hollywood has learned.

Update: Το tweet-απάντηση του Ryan Reynolds που δεν ξέρουμε πως να το εκλάβουμε.

Να θυμίσουμε πρόσφατα ότι o Ryan Reynolds είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα ήθελε να κάνει ταινία με τον Wolverine. Οι δυο πιο αγαπημένοι χαρακτήρες του σύμπαντος των X-Men έμελε να βρεθούν αντιμέτωποι στην πρώτη ταινία του Wolverine του 2009 και όσοι δεν θυμάστε τα αποτελέσμα… Εχμ, δείτε τα παρακάτω.

Από τότε, πέρασε πάρα πολύς καιρός και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει μια πολύ καλή ταινία Deadpool με τον Ryan Reynolds να πετυχαίνει το απόλυτο… ριφιφί, ενώ σε λίγους μήνες έρχεται και το Logan, η τρίτη ταινία Wolverine που μάλλον είναι καλή. Έτσι λένε τουλάχιστον όσοι την είδαν σε ένα ειδικό δημοσιογραφικό 40λεπτο preview.Ο Hugh Jackman έχει δηλώσει πως τελείωσε με τον χαρακτήρα του, (ΕΔΩ οι λόγοι), με τον Ryan Reynolds ωστόσο να ελπίζει πως μπορεί να τον μεταπείσει. Εξάλλου έχουν μια πολύ ειδική σχέση οι δυό τους.

Deadpool θέλει

Όπως τονίζει σε δηλώσεις του: «Θέλω μια ταινία που να είναι Deadpool και Wolverine μαζί. Απλά πρέπει να πείσουμε τον Hugh. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον πιέσουν οι ιντερνετικοί μου φίλοι. Ο Hugh Jackman είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους. Και πέρα από το ότι θέλω να φέρω τους χαρακτήρες μαζί σε μια ταίνια, θέλω να συνεργαστώ και μαζί του».

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *