Η Wonder Woman δεν έλκεται μόνο από άντρες (λογικό)

Η Wonder Woman δεν έλκεται μόνο από άντρες (λογικό)

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι χωρίς κανένα λόγο, ίσως ότι ήταν το μόνο επιτυχημένο τρικ του Batman V Superman, το internet άρχισε να ενδιαφέρεται για τις σεξουαλικές προτιμήσεις τις πριγκίπισσας Diana, ή αλλιώς της Wonder Woman.

Κάτι που οδήγησε τον Greg Ruck, που έχει γράψει ιστορία και για την Wonder Woman, να μιλήσει για το λογικό συμπέρασμα πως η Wonder Woman μπορεί να έκανε σχέση με τον Steve Trevor ή τον Superman σε κάποια arc (δες ΕΔΩ), αλλά από τη στιγμή που μεγάλωσε στο νησί που μεγάλωσε και εκεί υποτίθεται ότι ήταν ο παράδεισος, άρα έπρεπε να είσαι ευτυχισμένος, ποια είναι η μεγαλύτερη ευτυχία από τις διαπροσωπικές σχέσεις;

Ναι, στη Themyscira υπήρχαν μόνο αμαζόνες.

Όταν αρχίζεις να αναλύεις το concept της Themyscira η απάντηση είναι πως η Wonder Woman έλκεται και από γυναίκες. Πως γίνεται να μην έχουν σχέσεις ίδιου φύλου εκεί; Δεν βγαίνει συμπέρασμα αλλιώς. Υποτίθεται ότι εκεί ζουν χαρούμενα. Και για να γίνει αυτό πρέπει να μπορείς να νιώθεις ολοκληρωμένος συναισθηματικά και σεξουαλικά. Και οι μόνες επιλογές είναι γυναίκες.
Αν η Diana είχε σχέσεις με γυναίκες; Η απάντηση είναι ναι. Και υπάρχουν λόγοι γι αυτό. Γιατί αν το δεις διαφορετικά, πως περίμενε χιλιάδες χρόνια έναν άντρα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Steve Trevor, αλλάζει το νόημα του να εγκαταλείψει το μέρος της. Δεν το έκανε για τα μάτια ένος άντρα, αλλά για να βοηθήσει. Θα χανόταν έτσι ο ηρωισμός του χαρακτήρα. Θέλει να δει τον κόσμο και να κάνει, αυτό που ξέρει να κάνει.

Διαβάστε ακόμα: Οι ακατάλληλες comic ιστορίες που δεν θα δούμε ποτέ στον κινηματογράφο

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *