Η Suicide Squad ξεπέρασε σε εισπράξεις το Winter Soldier

Η Suicide Squad ξεπέρασε σε εισπράξεις το Winter Soldier

[dropcap size=dropcap]Γ[/dropcap]ια πολλούς, το Captain America: The Winter Soldier είναι αρκετά underrated και ίσως η καλύτερη ταινία της Marvel. Δεν τα είχε πάει άσχημα στο box office με εισπράξεις 714.4 εκατομμύρια αλλά… Έρχεται σαν σίφουνας η Suicide Squad της DC και παρά τα αντικειμενικά προβλήματα που είχε αλλά και το hate από τους κριτικούς, να το ξεπεράσει σε εισπράξεις και μάλιστα στο μισό χρόνο.

Μπορεί για μας τους οπαδούς αυτά τα λογιστικά να είναι απλοί αριθμοί αλλά δείχνει ένα ρεύμα στήριξης που έχει πια αποκτήσει η DC. Αν έρθουν και καλύτερες ταινίες θα είναι υπέροχο.

Αν θεωρήσουμε legit το Rotten Tomatoes, είχε δώσει μόλις 26% στο Suicide Squad, έναντι 89% στο Winter Soldier κάτι που στην πράξη όπως φαίνεται δεν μετράει και πολύ. Φυσικά και τα reviews μετράνε και οι εισπράξεις, αλλά μετράει και το πόσο μένει η ταινία στο θυμικό των οπαδών. ώστε να την αναφέρουν ή να τη δουν όταν προκύψει η ανάλογη συζήτηση.

Το Winter Soldier σίγουρα έχει πετύχει στο παραπάνω. Μένει να δούμε αν και οι αντιήρωες της DC μπορούν να το καταφέρουν αυτό.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *