Η Lucille του Negan έχει πολύ βαθύ story (spoilers)

Η Lucille του Negan έχει πολύ βαθύ story (spoilers)

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] μόνιμη συζήτηση στα ψηφιακά –και όχι μόνο- πηγαδάκια των fans του The Walking Dead είναι για τον ποιον θα κλάψουμε με την έναρξη της 7ης σεζόν. Ωστόσο υπάρχει κάτι ακόμα που κλέβει πολύ από αυτό τον χρόνο. Η Lucille, ο Negan και το story τους πριν την zombie apocalypse.

Στην ειδική 48σελιδη online έκδοση του Robert Kirkman σχετικά με το backstory του Negan, που κυκλοφορεί σαν τετρασέλιδο κάθε μήνα (έχουμε 16 σελίδες μέχρι τώρα), αποκαλύπτεται καρέ-καρέ, όλη η πορεία προς την τρέλα και την απόλυτη βίαιη έξαρση του πρώην γυμναστή σε λύκειο (Negan).

Αν πάρουμε ως δεδομένο πως η νέα σεζόν θα καλύψει με flashbacks τη ζωή του, κάποια κομμάτια της έστω, αυτά που ακολουθούν μπορούν να χαρακτηριστούν και ως spoilers.

Όπως γράψαμε ποιο πάνω, ο Negan έβγαζε το ψωμί τους ως γυμναστής, αλλά όχι και πολύ τυπικός. Ήταν μαλάκας μέγιστου βαθμού, σε σημείο να βρίζει τους μαθητές του και να εισπράττει παράπονα από τους γονείς τους.

Αν και η γυναίκα του προσπαθούσε να τον συνετίσει, εκείνος δεν ήθελε γιατί πίστευε πως έτσι τον σεβόντουσαν οι μαθητές, ενώ αυτή συμπεριφορά πίστευε πως τον έκανε και πολύ cool.

Ένα πρωινό και ενώ εκείνος προπονούσε μαθητές του στο ping pong, η γυναίκα του καταρρέει και λίγο αργότερα, ο Negan μαθαίνει ότι ο λόγος ήταν πως πάσχει από καρκίνο. Και τι κάνει για να αντιμετωπίσει τη δική του κατάθλιψη; Μα, φυσικά και βρίσκει γκόμενα . Όχι, δεν φεύγει από το πλευρό της γυναίκας του που παλεύει, απλά βρίσκει κάτι που να αναπληρώνει το κενό στο κρεβάτι του.

Μετά τα κάνει λίγο χειρότερα τα πράγματα, αφού πάει και εξομολογείται στην άρρωστη την εξωσυζυγική του σχέση και υπόσχεται ότι θα τα εγκαταλείψει όλα και θα σταθεί καλύτερα στο πλάι της, κάτι το οποίο το κάνει. Ωστόσο, αυτό δεν γιατρεύει τη σύζυγο του. Δεν είμαστε στο Notebook να στρώνουν όλα με τη δύναμη της αγάπης, αλλά σε ένα prequel, του The Walking Dead, που ότι γίνεται να πάει στραβά, απλά θα πάει.

Κάπου εκεί, στο τρίτο τετρασέλιδο όπου ο Negan γίνεται και πάλι πιστός σύζυγος ξεσπάει και η zombie apocalypse. Εκείνος οχυρώνεται σε ένα δωμάτιο με τη σύζυγο του, αφού μια ορδή καταλαμβάνει το νοσοκομείο. Λίγο μετά η γυναίκα του ξεψυχάει.

Φυσικά τίποτα δεν μένει τελείως νεκρό στο The Walking Dead. Όπως ξέρουμε αρκετές σεζόν πια, όλος ο κόσμος είναι μολυσμένος με τον ιό, οπότε κάποιος που πεθαίνει από αρρώτσια, φτυσικά αίτια ή ακόμα και από τραυμα που όμως δεν είναι στο κεφάλι, ξαναζωντανεύει.

Έτσι και ενώ ο Negan θρηνεί τη γυναίκα του και παράλληλα κοιτάει φοβισμένος από το παράθυρο του δωματίου που έχει οχυρωθεί την ορδή έξω από το νοσοκομείο, βλέπει και τη γυναίκα του να κινείται και πάλι.

Η ερώτηση του, λύνει τις απορίες μια και καλή.

Lucille?

Ναι, η Lucille ήταν η γυναίκα του και όλο αυτό είναι ένα καταπληκτικό στόρι για να ειπωθεί στην 7η σεζόν. Κάτι που πιστεύουμε ότι πραγματικά θα γίνει. Μάλιστα, αυτή η online έκδοση έχει ακόμα 32 σελίδες για να ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει πολύ ψωμί μέχρι να δούμε πως έγινε τόσο ηγετικός και αιμοβόρος.

Πως έφτασε να χρησιμοποιεί το ρόπαλο του μπέιζμπολ τυλιγμένο με σύρμα σαν κύριο όπλο του. Και γιατί να το ονομάσει Lucille; Πως οργάνωσε τους Saviors. Τόσες ενδιαφέρουσες θεωρίες.

Πολύ ιδιότυπο το μετατραυματικό στρες του Negan που θα κοστίσει τη ζωή ενός (ή περισσότερων) αγαπημένων μας χαρακτήρων. Υπομονή. Μόλις δυόμιση μήνες έμειναν.

Στις 23 Οκτωβρίου (24 για Ελλάδα), το The Walking Dead επιστρέφει.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *