Η «τρολιά» (;) για το Star Wars VIII που μας ξέρανε στο γέλιο

Η «τρολιά» (;) για το Star Wars VIII που μας ξέρανε στο γέλιο

[dropcap size=dropcap]Ή[/dropcap]ταν Παρασκευή 22 Απριλίου, προχτές μωρέ. Εκεί όπως ήμασταν κουρασμένοι από το τρέξιμο της ημέρας, βλέπουμε στο comicbookmovie.com πως έχει μια ανάρτηση που ισχυρίζεται πως ένα απόσπασμα από το σενάριο για το Star Wars Episode VIII διέρρευσε.

Και να σου «προσοχή spoilers» και να σου θαυμαστικά (!!!) και πολλά σχόλια από κάτω να γίνεται τζέρτζελο.

Εγώ προσωπικά απολαμβάνω το Star Wars σαν ένα αφελές και tricky space fantasy και τίποτα άλλο. Οπότε το να ΄έτρωγα αληθινό spoiler στη μούρη, δεν θα μου έλεγε και κάτι.

ΚΛΙΚ

Μπαίνω, βλέπω ότι το πόσταρε αρχικά κάποιος στο reddit και αυτοί κάνουν αναδημοσίευση αυτού του πράγματος. Ωραία λέω, τα πιάσαμε τα ψωμιά μας (τα λεφτά μας μάλλον -ενώ είναι τα φάγαμε τα ψωμιά μας – anyway). Σαν fan, αλλά όχι starwars geek, το παρακάτω κείμενο μου προκάλεσε γέλιο. Και στις τρεις φορές που το διάβασα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Τι να πω. Εξάλλου το μόνο που κάνω καλά είναι να τρώω.

Και διαβάστε με προσοχή μην σας πέσει η οθόνη στη μάπα.

«Το backstory έχει ως εξής. O Snoke πείθει τον Kylo Ren και τους άλλους νεαρούς Jedi και επιτίθεται στον Luke Skywalker κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, σκοτώνοντας όποιον βρίσκεται εκεί. Σώζεται μόνο ο Luke και ένα μικρό κορίτσι, η Rey.
O Luke αφήνει τη Rey στο Jakku, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε σκοτωθεί η μητέρα της.
Η Rey είναι νευριασμένη με τον Luke γιατί νομίζει πως είναι πατέρας της και όταν τον ρωτάει
Are you my father?
Εκείνος απαντά:
No, You Are My Father! (ζζζζζζζμποίνκκκκκκκ)»
(αλήθεια έτσι γράφει ο τυπάς στο reddit)
H Rey είναι η μετενσάρκωση του Anakin Skywalker. Ο Luke βρέθηκε σε εκείνο το ναό για να μάθει πως λειτουργεί ακριβώς αυτή… η μετενσάρκωση. Το πνεύμα του Chosen One Jedi μπαίνει στο σώμα κάποιου άλλου ανθρώπου όταν το σύμπαν βρίσκεται… εκτός ισορροπίας (δηλαδή συνέχεια). Για αυτό και η Rey έχει τόσες δυνάμεις τόσο γρήγορα. 
Η Rey ήταν παιδί…. παρθενογένεσης. Ένα παιδί του Force. Ο Luke δεν θέλει να την εκπαιδεύσει (στην αρχή) γιατί πάντα ο Chosen One, με τόσες δυνάμεις, είναι προβληματικός και έχει την κατάληξη του Darth Vader. Αν η Rey πάει στην Dark Side θα γίνει ισχυρότερη απειλή από τον Kylo Ren
Παρόλα αυτά, μετά από παρακάλια πείθεται να το κάνει και… τα υπόλοιπα στην οθόνη;».

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τόσο τον Obi Wan και τον Yonda, όσο και τον… Anakin. Τον φιλαράκο-κατεστραμμένο ηθοποιό, τον Hayden Christensen (Έτσι λέει μέσα).

Σας παρακαλώ. Πριν ευχηθείτε να βγάλουμε τρίχες στα αυτιά και στη γλώσσα, πείτε μας. Αν όλο αυτό δεν είναι απλά μια τρολιά και είναι αλήθεια. Πως νιώθετε;

Update: Είδα τελικά ότι αυτή η θεωρία υπάρχει εδώ και 4 μήνες, από την προβολή του Force Awakens. Ωστόσο αυτός ο τύπος ισχυρίζεται ότι είναι το σενάριο έτσι και έχει μεταδοθεί και από μεγαλύτερα sites. Αμάν, αμάν…

Πριν δυο εβδομάδες, κάποιος επέμενε (νομίζω ο J.J. Abrams αλλά δεν είμαι σίγουρος) πως δεν παίζει κανένα ρόλο στην τριλογία, το ποιοι είναι οι γονείς της Rey; Γιατί άραγε;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *