Η σκηνή θανάτου του Ramsay Bolton είχε γυριστεί πιο βίαια

Η σκηνή θανάτου του Ramsay Bolton είχε γυριστεί πιο βίαια

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο να σε τρώει ζωντανό ο πεινασμένος σκύλος σου, αφού έχεις υποστεί μια βαριά ήττα στη μάχη… των Μπαστάρδων και αφού σε σάπισε στο ξύλο ο Snow, ε, το λες και θεία δίκη, αν είσαι χαρακτήρας που έκανε ό,τι έκανε για να νευριάσει τους απανταχού οπαδούς του Game Of Thrones. Όλοι, μετά την παρακάτω σκηνή, ένιωσαν μια αγαλλίαση.

Ωστόσο η απεικόνιση της είχε ένα τόνο δράματος, αν και όπως αποκαλύπτει ο supervisor των ειδικών εφέ της σειράς, Mat Krentz, είχαν γυριστεί πολύ πιο βίαιες σκηνές που θα μας έκανε να διώξουμε τα σκυλιά από τα σπίτια μας (ή τουλάχιστον να τα ταΐζουμε πιο πολύ).

«Η σκηνή γυρίστηκε με πολλά takes. Και ο Ramsay και το σκυλί, πέρασαν από green screen και μετά τα ένωσαν. Υπήρχαν σκηνές όπου δέρμα και κομμάτια σώματος σκίζονται βίαια, αλλά οι παραγωγοί επέλεξαν τελικά να μην τις χρησιμοποιήσουν».

Πάντως, η δημιουργική ομάδα των CGI Effect του Game Of Thrones είναι γενικά αρκετά δραστήρια, αφού όσο και αν οι περισσότεροι θάνατοι μοιάζουν με πρακτικά εφέ, έχουν ένα εκτεταμένο ψηφιακό ρετουσάρισμα, όπως αποκαλύπτει ο ιθύνων  νους της εταιρίας που συνεργάζεται, Edwin Holdsworth

«Μερικές σκηνές είναι πολύ συγκεκριμένες. Όταν θέλουμε να πετύχουμε μια ρεαλιστική απεικονίσει πως ένα κεφάλι συνθλίβεται, γυρίζουμε την σκηνή και σε real time, ένα κομμάτι κρέας συνθλίβεται. Όταν η σκηνή πρέπει να είναι βίαιη, το να γυριστεί με αληθινό κρέας, βοηθάει».

Για αυτό ήταν πεντανόστιμος ο Ramsay Bolton; Μμμ…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *