Η κόντρα του Civil War δεν έχει τελειώσει ακόμα

Η κόντρα του Civil War δεν έχει τελειώσει ακόμα

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ι και αν ο Thanos τους περιμένει με ανοικτές αγκάλες, η κόντρα ανάμεσα στον Tony Stark και τον Steve Rogers απλά θα εξελιχθεί και σε άλλα στάδια του MCU με άλλες μορφές. Το Civil War ήταν μόλις η αρχή, όπως τονίζουν με νέες δηλώσεις τους οι Russo Brothers.

Η πιο δυνατή στιγμή του Civil War ήταν φυσικά όταν ο Captain America, στην ουσία έπαψε να υφίσταται αφού ο Steve Rogers πέταξε την ασπίδα του, μετά από προτροπή του Tony Stark που τον θεωρούσε ανάξιο να τη φέρει, αφού ήταν -παρασκηνιακά- υπεύθυνος για τον Bucky. Φυσικά όχι για το γεγονός της δολοφονίας των γονιών του. Παρόλα αυτά ο Captain, δεν το πάλεψε και πολύ στο θέμα της ασπίδας, αφού και ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του σε περίεργα νερά στο συγκεκριμένο θέμα.

Στις επόμενες ταινίες που θα οδηγήσουν στο Infinity Wars, θα γίνει ξεκάθαρο πια, τόσο ότι ο Rogers ΔΕΝ είναι πια ο Captain America, όσο και τη σχέση του με τον Stark και τους υπόλοιπους ήρωες του MCU. Ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει, το Captain America 3 ήταν μόνο η αρχή.

Και αυτή η τελευταία φράση είναι η απάντηση του Joe Russo όταν ρωτήθηκε τελικά για το ποιος νίκησε σε αυτή τη διαμάχη.

Σίγουρα, με ταινίες να έρχονται (πέρα από το Doctor Strange) όπως το Thor: Ragnarok (εξελίσσεται σχεδόν παράλληλα με το Civil War), Spider-Man: Homecoming και ειδικά το Black Panther, θα βλέπουμε κομμάτια εκείνης της κόντρας ξανά και ξανά.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *