Η θεωρία για το Civil War που δείχνει τον Captain America ως douchebag

Η θεωρία για το Civil War που δείχνει τον Captain America ως douchebag

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή online (ή τουλάχιστον τώρα την είδαμε), που η ανάλυση της, αφήνει τον Captain America στα μάτια μας, ως μαλάκα. Και όλα αυτά για τη συμπεριφορά του στο Civil War.

Καλά, δεν μιλάμε για την (σχεδόν ερωτική) πρόσκoληση του στον Bucky, προδίδοντας τον Stark (#teamstark), αλλά για τη συμπεριφορά του προς τον Spider-Man στη μάχη του αεροδρομίου.

Θυμηθείτε καταρχάς την μάχη των δυο τους:

Στο τέλος της μάχης, ο Captain my ass κόβει τα στηρίγματα ενός τεράστιου κάργκο για να πέσει στο κεφάλι του νεαρού Spider-Man.

Πριν τη μάχη, το μόνο που του είχε κάνει ο Spider-Man ήταν να του κλέψει θεαματικά την ασπίδα, να επιδείξει τις ικανότητές του σαν… αράχνη και να λέει αστεία, ενώ κατά τη διάρκεια του δικού τους κλοτσομπουνιδιού, δεν μπορούσε εύκολα να «ζυγίσει» το πόσο δυνατός είναι ο νέος super hero με μερικές κλοτσίες.

Σίγουρα, οι σκηνοθέτες ήθελαν να δείξουν στο κοινό τη δύναμη του Spidey, αλλά… Όσον αφορά για την προσωπικότητα του Captain βγαίνουν δυο συμπεράσματα με αυτό τον τρόπο.

  • Ή ήθελε να τον σκοτώσει, πιστεύοντας πως έχει κανονικές δυνάμεις
  • Ή «τζόγαρε» στο ότι σίγουρα θα έχει κάποιες δυνάμεις, αλλά αν δεν είχε… who cares?

Όπως και να έχει, το όλο σκηνικό έμοιαζε σαν προσπάθεια δολοφονίας ενός νεαρού που απλά βρέθηκε εκεί και δεν είχε να κάνει με βασική διαφορά που κοντραρίστηκαν ο Rogers και ο Stark.

Σαν την προσπάθεια δολοφονίας στην αρχική σκηνή με τη Scarlet Witch και τον Hawkeye που πετάνε τα αυτοκίνητα στο κεφάλι του Iron Man. Στην τελική, η #teamstark τραυματίζεται μόνη της, δεν θέλει εξωτερικούς παράγοντες.

Scumbag Captain America… Και άσε στην άκρη τα You Have Heart Kid.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *