Δυσοίωνο το μέλλον του Constantine

Δυσοίωνο το μέλλον του Constantine

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ρόσφατα ανακοινώθηκαν οι λίστες με τις σειρές που θα κάνουν την εμφάνιση τους για μία ακόμα σαιζόν, και οι σειρές αυτές φιλοξενούνται από το NBC. Μέσα σε αυτή τη λίστα, είναι το Blacklist, το οποίο έκανε φοβερά νούμερα με το πρώτο midseason επεισόδιο, Το Grimm, Law & Order: SVU , Chicago Fire και το Chicago P.D.

Δυστυχώς όμως στη λίστα με τις σειρές που θα επιστρέψουν, δεν υπήρχε το Constantine. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει επίσημα ότι η σειρά ακυρώθηκε. Η παραγωγή της σειράς έχει σταματήσει καθώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος, και απ’ ότι φαίνεται το σενάριο να μην δούμε τον Matt Ryan να επιστρέφει είναι ορατό. Τώρα βέβαια πολλά μπορούν να γίνουν και να ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο είχε ξεκίνησε και η διάσωση για την σειρά, όταν το NBC ακύρωσε τη παραγγελία έξτρα επεισοδίων και η σειρά έμεινε με 13 επεισόδια. Έτσι ξεκίνησε το online petition με στόχο να μαζέψουν 100 χιλιάδες υπογραφές.

Μένει μόνο να δούμε ποια θα είναι η πορεία του τελικά. Aς ελπίσουμε να βρει τον δρόμο του, μήπως και δούμε τον Matt Ryan στην ταινία Justice League Dark του Guillermo Del Toro.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *