Διαβάστε όλα τα νέα για το Star Wars (pics)

Διαβάστε όλα τα νέα για το Star Wars (pics)

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]τσι φίλε, βεντούζα. Να μην αράξουμε μια μέρα και ΄μεις (το crew του School of Rock) και να απολαύσουμε μια αργία. Να πλακώσει η Disney να μας βομβαρδίσει με υλικό και νέα από τη D23. Αλλά έτσι σημαδιακά όλα. Σε θρησκευτική γιορτή η Force… χτυπάει αλύπητα. Έχουμε και λέμε:

Το Episode IX (το 9 δηλαδή), βρήκε σκηνοθέτη αφού μετά την άρνηση J.J. Abrams για περαιτέρω ανάμιξη του με το σύμπαν του Star Wars, έφερε τον Colin Trevorrow (Jurassic World) στην καρέκλα του σκηνοθέτηm με την ταινία να κυκλοφορεί το 2019. Να θυμίσουμε ότι το Episode VIII θα το αναλάβει ο Rian Johnson και αναμένεται το 2017.

colintrevorrow
Collin Trevorrow

Όσον αφορά το δημιούργημα του Abrams (το Episode VII), η Lucasfilms με την Disney ανακοίνωσαν πως η διάρκεια της ταινίας θα είναι 124 λεπτά (αν και ακόμα κάνουν editing οπότε μπορεί και πάλι να αλλάξει κατά λίγα λεπτά), ενώ αποκαλύφθηκε και το poster. Άντε μόλις 4 μήνες έμειναν.

star-wars-poster-d23-big
Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος

Πάμε παρακάτω. Εκτός από το σύμπαν αλά George Lucas στο Star Wars, έχουμε και τα spin offs (aka Anthologies). Αυτό που θα χτυπήσει τις αίθουσες το 2016, το Rogue One του Gareth Edwards μόλις αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές.

Το cast είναι οι Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, και Riz Ahmed.

cmeqdd5wsaezqn7-147850

Το Rogue One θα μας δείξει τα γεγονότα πρίν το Star Wars: New Hope (IV) και όλη την αγωνία για τον πόλεμο που εξελίσσεται, αλλά από μια πιο στέρεη οπτική. Όχι πολύ Star… στο Wars δηλαδή. Χμ!

Αφήσαμε κάτι έξω; Στην ουσία δεν έχουμε νέα μόνο για την ταινία που άφησε σύξυλη το πολυσυζητημένος αυτόν τον καιρό Josh Trank. Όπως τα είχαμε γράψει και ΕΔΩ πιο αναλυτικά, είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει το δεύτερο Anthology μετά το Rogue One όπου θα εξερευνούσε τη ζωή του Boba Fett. Από τη στιγμή που παραιτήθηκε (για να αφοσιωθεί στο Fantastic Four, well… fuck) και η παραγωγή έμεινε πίσω, ενώ για τη ζωή του Han Solo οι σκηνοθέτες υπάρχουν (Chris Miller και Phil Lord), όπως είναι λογικό θα είναι αυτή (και αυτοί) η δεύτερη ταινία μετά το Rogue One το 2018, ενώ ο Boba Fett πάει για το 2020.

Επειδή έπεσαν πολλές ημερομηνίες και ταινίες, σας ξεκαθαρίζω λίγο το τοπίο:

Star Wars: Episode VII (18/12/2015) – J.J. Abrams
Star Wars Anthology: Rogue One (2016) – Gareth Edwards
Star Wars: Episode VIII (2017) – Rian Johnson
Star Wars Anthology: Han Solo* (2018) – Chris Miller, Phil Lord
Star Wars: Episode IX (2019) – Collin Trevorrow
Star Wars Anthology: Boba Fett* (2020) – ?

* Στα Han Solo και Boba Fett, δεν είναι επίσημοι οι τίτλοι απλά οι ταινίες θα ασχολούνται με την εξέλιξη του χαρακτήρα που είδαμε στα original Star Wars. 

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *