«Δεν μου αρέσει το Star Wars, είμαι απελπισμένος»

«Δεν μου αρέσει το Star Wars, είμαι απελπισμένος»

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]άντα έχει ενδιαφέρον το mailbox μας που σαν άρχοντες της ρέκλας, το τσεκάρουμε κάθε 4-5 μέρες, χάνοντας έτσι πολλές χρήσιμες ενημερώσεις. Δεν πειράζει, στο θέμα μας.

Μέσα στην πλειάδα από spams, βρήκαμε το παρακάτω γράμμα-έκκληση που δημοσιεύουμε αυτούσιο παρακάτω (αφού το… μεταφράσαμε από greekenglish σε ελληνικά).

Ένας τύπος που υπογράφει σαν o Luke Skymolester (αλήθεια τώρα), βγαίνει όπως λέει από την ντουλάπα. Όχι την ντουλάπα της ομοφυλοφιλίας, αλλά από μια σκληρότερη και γεμάτη bullying αν κοντράρεις.

Αυτής του Star Wars. Αλλά ας δούμε τι μας έγραψε (μα τη Μπαναγία, είναι αληθινό):

Έπρεπε να το γράψω, έπρεπε κάπου να το πω. Θα το έστελνα σε μεγάλα sites αλλά θα με έπαιρναν στον μεζέ. Εσείς είστε μικροί και γελοίοι (σημ. ευχαριστούμε). Χωρίς παρεξήγηση. Εννοώ ότι έχετε γέλιο (σημ. μας το χαλάς τώρα).
Θα ντροπιάσω την οικογένεια μου (ειδικά τα ξαδέρφια μου και τον συνομήλικο θείο μου που είναι μια διασταύρωση του Ross Geller με την αρκούδα από τα χρονικά της Νιαρνιας). Θα ντροπιάσω κυρίως τους φίλους που απέκτησα στο πανεπιστήμιο όταν με αγκάλιασαν χωρίς να ξέρουν. Δεν ήξεραν, δεν τους το είπα.
Ήταν όλοι Star Wars geeks και φοβήθηκα να αποκαλυφθώ και να ομολογήσω… ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ! Πιο μαλακισμένη, κακογραμμένη και κακογυρισμένη ταινία που έχει τόσο hype, τόσο δημοσιότητα και τόσο πίεση από τους γύρω σου να την δει (peer pressure για τους αδαείς), δεν ξανάγινε. Star Wars my ass.
Στο διάολο ο Λούκας και οι γαμημένες sci-fi ονειρώξεις του. Τι σας αρέσει από αυτή την παπαριά και το έχετε κάνει θεό του geek cinema αλλά και του κινηματογράφου γενικότερα; Βρίζετε ως κλισέ και κακής ηθοποιίας τους Avengers ή κάθε super hero movie και σας αρέσει αυτό το πράγμα; Καλύτερα να δω το Έρωτα στα Χρόνια της Χολέρας παρέα με τη γιαγιά μου την κουφή, που βάζει τέρμα την τηλεόραση να ακούσει τον Παπαδάκη και φτιάχνει καμένα κέικ σοκολάτα.
Και ναι. Μιλάω για την αυθεντική τριλογία Star Wars. Σας πόνεσε; Πάρτε τον Jar Jar να σας κάνει μαλάξεις. Τώρα πάω πάλι να μπω στην ντουλάπα μου και να ανεχθώ στις 24 του Δεκέμβρη να με τραβολογάτε στο σινεμά για να δω τον γέρο- Han Solo. Ναι, και να χαζογελάω όταν μου στέλνει φίλος στο FB κάποιο meme με Star Wars reference γράφοντας του «χαχα», όταν θέλω να του πω στην πραγματικότητα «Βάλε τον Γιόντα να σου κάνει κολονοσκόπηση».
Είθε η Force να μπαίνει στον κώλο σας,
Luke Skymolester

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *