Δεν θα είναι ο Boyega στο Black Panther

Δεν θα είναι ο Boyega στο Black Panther

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]αρά ήταν καλό για να είναι αληθινό. Ο John Boyega δεν θα εμφανιστεί στην ταινία Black Panther, έτσι θα παραμείνει μόνο… traitor στο Star Wars.

Οι εκπρόσωποι του Boyega ενημέρωσαν το The Hollywood Reporter ότι ο ηθοποιός δεν πρόκειται να εμφανιστεί μαζί με τους Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o και Michael B. Jordan στο Black Panther. Επιπλέον, ο ατζέντης του John Boyega κατέρριψε τη φήμη και με δημοσίευση στο Twitter.

H όλη φημολογία άρχισε όταν ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, ξεκίνησε να ακολουθάει τον Boyega στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Black Panther έρχεται στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ο σκηνοθέτης Ryan Coogler δήλωσε ότι αυτή θα είναι η πιο προσωπική του ταινία.

Όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει:

«Mεγάλωσα ως fan των κομικς, και τα ίδια πράγματα συνέβαιναν σε αυτά” λέει ο Coogler. ” Από την μία είχες τα βιβλία του Wolverine τα οποία ήταν πολύ πιο σκοτεινά και βίαια από τα βιβλία των X-Men αλλά εξακολουθούσαν να ταιριάζουν με αυτό το οποίο διάβαζες όταν άνοιγες ένα X-Men κόμικ. Eίναι κάτι το πρωτόγνωρο για τις ταινίες αλλά όχι για την αφήγηση γενικά».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *