Γυρίζουν έξτρα σκηνές για τον Doctor Strange

Γυρίζουν έξτρα σκηνές για τον Doctor Strange

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Marvel και ο σκηνοθέτης του Doctor Strange, Scott Derrickson αποφάσισαν πως η ταινία που αναμένεται να κλείσει θεαματικά την πιο super hero movies χρονιά, χρειάζεται μερικές έξτρα σκηνές.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο σεναριογράφος Dan Harmon κλήθηκε να γράψει μερικές ακόμα σκηνές, που δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι όπως είναι λογικό, ωστόσο μπορούμε να μαντέψουμε.

Ο συγκεκριμένος σεναριογράφος είναι γνωστός κυρίως για τη δουλειά του στο Community, οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε πως η σκοτεινή ταινία του Derrickson μάλλον βγήκε… πολύ σκοτεινή και η Marvel θέλει τα απαραίτητα layers χιούμορ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απόλυτο γιατί και τα αδέρφια Russo που προσκυνάμε τώρα για τα Winter Soldier και Civil War, ήταν μόλις γνωστά για τη δουλειά τους στα Arrested Development και Community.

Η Marvel το συνηθίζει αυτή την 8ετία να προσπαθεί να βρίσκει ταλεντάκια όπου νομίζει εκείνη αν και ας σε πρώτη φάση μοιάζουν περίεργες επιλογές. Έτσι και ο Harmon, ίσως να μην κλήθηκε για το χιούμορ του, αλλά να έχει άλλους άσους στο μανίκι του.

Το original σενάριο ήταν του σκηνοθέτη, Derrickson και του C. Robert Cargill, ενώ ο Jon Saihts έχει το credit για την ιστορία. Το Doctor Strange βγαίνει στους κινηματογράφους το Νοέμβριο.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *