Γνωρίζεται τους Prospects;

Γνωρίζεται τους Prospects;

Με χαρά ανακάλυψα στο e-mail του school of rock το βράδυ της Κυριακής (27/4), ένα μήνυμα από τους Prospects, μια μπάντα από τη Λάρισα που αφορούσε το νέο τους video. Αυτές τις ευκαιρίες να ακούσω “καινούργιες” μπάντες, δεν τις αφήνω ανεκμετάλλευτες.

Λέγοντας καινούργιες, φυσικά εννοώ στα τρυφερά αυτιά μου, καθώς τα παιδιά υπάρχουν ως μπάντα από το 2010. Και μάλλον έχουν δουλέψει λιγουλάκι… Και αυτό πάντα με χαροποιεί όσο τίποτα.

Το κομματάκι τους Truth or Dare, είναι πολύ μακριά από τα ακούσματα που εγώ επιλέγω να ακούσω και για αυτό θα το προσδιορίσω “ονομαστικά” όπως εκείνοι, Punk Pop… Και αυτή είναι η μαγεία!

Να με κρατάει ένα κομμάτι 3 λεπτών, πάνω από 20 στον υπολογιστή μου, για να το ακούσω ξανά και ξανά σε επανάληψη.  Όχι για να το κρίνω ή να βρω αδυναμίες, αλλά γιατί μου αρέσει… Φυσικά, υπάρχει και το videoclip που είναι με πλάνα από τις εμφανίσεις τους στο Leeds της Μεγάλης Βρετανίας.

[embedvideo id=”ON7EXr-VMAM” website=”youtube”]

Είναι εύηχο, catchy, δεμένο και σε κάνει να ξεχνάς ότι αυτή είναι μια άγνωστη (σε μένα) μπάντα. Αυτό θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται σε μια νεανική ταινία -με κολεγιόπαιδα, μεθυσμένες κοπέλες και περίεργα μπλεξίματα- ως soundtrack.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση και πάλι (για νέα μπάντα), είναι το πολύ καλό μιξάρισμα και το συνολικό αποτέλεσμα. Είναι pro job.

Ψάχνοντας λίγο τα link στη σελίδα σελίδα τους στο Facebook –ΑΥΤΗ- έπεσα πάνω και σε παλιότερες δουλειές τους στη σελίδα τους στο bandcamp, όπου κινούνται στα ίδια (σχεδόν) μουσικά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι προχωρούν με ένα βήμα τη φορά. Σίγουρα και σταθερά…

Δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι η προφορά του τραγουδιστή είναι σε πολύ καλή (για να μην μπω άριστη), μιας και λόγω είδους, χρησιμοποιούν αγγλικό στίχο.

Όχι, δεν πρόκειται να βάλω βαθμό. Αυτό το κάνω κυρίως όταν κράζω… Οπότε θα το αφήσω κενό και πάω να ακούσω άλλη μια φορά το Truth or Dare

Εσείς; Το ακούσατε;

 

Αυτοί είναι οι Prospects

Christos – Drums |
Aris – Guitar |
Asterios – Bass |
Ilias – Vocals|

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *