Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στο Φantasticon

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις στο Φantasticon

Φantasticon Φantasticon Φantasticon Φantasticon Φantasticon Φantasticon Φantasticon

Κοίτα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, χωρίς εισαγωγές. Το ξέρω πως μπορεί να πιστέψεις ότι αυτό το blog δεν είναι γραμμένο με ανιδιοτελείς σκοπούς, μιας και εγώ σαν συγγραφέας, θα βρίσκομαι εκεί για να πουλήσω. Αλλά δεν πρόκειται να αναφερθώ για μένα. Δεν σου γράφω καν σε ποιο σημείο θα είμαι.

Το School Of Rock, μέσα από μια τετραετή διαδρομή, απέκτησε το κοινό του, όλους εσάς που μας στηρίζετε, μέσα από δουλειά, μεράκι και αγάπη. Αγάπη για πράγματα που μας κάνουν και πάλι παιδιά. Αγάπη για πράγματα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε και να ξεφεύγουμε από τη γκρίζα πραγματικότητα.

Είναι άπειρες εκείνες οι φορές που κάποιος σχολίασε ένα post μας: «Μα, καλά έγινε το ΤΑΔΕ ή το ΔΕΙΝΑ θέμα και εσάς σας ενδιαφέρει το trailer του Ant – Man;».

Και η απάντηση μας είναι: «ΝΑΙ».

Φantasticon

Φυσικά, θέλοντας και μη, ένα κομμάτι του πικρού άρτου που προσφέρουν απλόχερα τα media αλλά και η ίδια η πραγματικότητα εκεί έξω, φτάνει και στο στόμα μας. Προσπαθούμε να το φτύνουμε πίσω στα μούτρα τους πάντα. Και πιστεύω ότι κάπως έτσι τα καταφέρνετε και εσείς που μας διαβάζετε. Οπότε, νομίζω πως θα με νιώσεις. Θα καταλάβεις αυτά που έχω να σου πω.

Το να έρθεις σε ένα event σαν το Φantasticon δεν είναι υποχρέωση προς εμένα, ή τους Έλληνες συγγραφείς και καλλιτέχνες και τη στήριξη που χρειάζονται. Δεν είναι καν υποχρέωση προς τα εργατικά και δημιουργικά Χόμπιτ της διοργανώτριας αρχής. Είναι υποχρέωση προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν χρειάζεται να είσαι ντε και καλά φανατικός αναγνώστης του Tolkien ή του Poe. Δεν χρειάζεται να ακούς κέλτικη μουσική ή να παίζεις D n’ D. Δεν είναι υποχρεωτικό να κοιμάσαι με το σπαθί κάτω από το μαξιλάρι σου (θα κοπείς).

Χρειάζεται απλώς να ονειρεύεσαι και να θες να κάνεις ένα ταξίδι εκτός της σύγχρονης μίζερης Ελλάδας, μέσα από τη διασταλτική πύλη που βρίσκεται, κάπου εκεί στο Κολωνάκι. Μασσαλίας 22, στην Ελληνοαμερικανική ένωση.

Φantasticon

Εκεί, που μόλις διαβείς την πόρτα, ένας τρελός χορός θα στηθεί στο μυαλό σου. Χρώματα θα βομβαρδίσουν τα μάτια σου και χαμογελαστά πρόσωπα θα μοιραστούν μαζί σου, κάτι απ’ όλα αυτά που σ’ αρέσουν ή σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και καθημερινά, μπαίνεις στο School Of Rock, και άλλα συναφή site, να διαβάσεις για αυτά.

Σε περιμένουμε όλοι, να περάσουμε καλά. Και να γίνουμε μια παράφωνη παρέα τραγουδιάρηδων ξωτικών.

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί.

 

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *