Από το πουθενά… Ο Ben Affleck μας παρουσιάζει τον Deathstroke

Από το πουθενά… Ο Ben Affleck μας παρουσιάζει τον Deathstroke

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι από το πουθενά, η DC μας κρατάει στα νύχια αφού μέσω του Ben Affleck έσκασε κάτι που μοιάζει με test footage και δείχνει τον Deathstroke, έναν από τους πιο σκληρούς villain. Λίγες μέρες μάλιστα από την πρώτη φορά που ακούστηκε η φήμη, πως αυτός θα ήταν ο main antagonist σε ένα πιθανό sequel της Suicide Squad.

Το θέμα είναι ότι πρώτον, είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθεί κανείς με μια Suicide Squad 2, ενώ ο Ben Affleck είναι αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της Justice League. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τους… διαστημικούς κακούς της JL, Steppenwolf και Darkseid ίσως να έχει και street level;

Ή μήπως ο Batfleck ετοιμάζεται για την solo ταινία του που θα είναι και σκηνοθέτης με το σενάριο να είναι επίσης από τον ίδιο και τον Geoff Johns; Σε αυτή την ταινία φημολογείται πως θα έχουμε μεγάλη πληθώρα κακών.

Για να δούμε…

Update:

Tο The Wrap αναφέρει ως αποκλειστική είδηση, πως ο Deathstroke θα είναι ο villain της solo ταινίας Batman!

H πληροφορία έρχετααι από έναν «άγνωστο» που υποτίθεται ξέρει για την προσθήκη του Slade στην ταινία. Το μυστήριο πάντως παραμένει ως για το ποιος θα υποδυθεί τον μισθοφόρο της DC, αν και πριν λίγους μήνες είχαμε μάθει ότι ο Julian Lewis θα έχει έναν κρυφό ρόλο στην ταινία Justice League.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *