Justice League of America | Ίσως η χειρότερη μεταφορά από Comic σε οθόνη

Justice League of America | Ίσως η χειρότερη μεταφορά από Comic σε οθόνη

Όσο αναφορά τα comic που γίνονται είτε σειρές, είτε ταινίες, δεν έχουμε κανένα παράπονο (με μερικές εξαιρέσεις πάντα). Justice League of America

Κακά τα ψέματα διανύουμε την χρυσή εποχή του συγκεκριμένου θέματος. Με σειρές όπως Arrow, The Flash ακόμα και το The Walking Dead έχει βασιστεί πάνω σε comic, αλλά και ταινίες όπως The Avengers, Batman, X-Men και πολλές άλλες να κάνουν τεράστιες επιτυχίες για όλους εμάς τους φτωχούς πλην τίμιους Geek Fans. Justice League of America

Αλλά… Πριν από αυτή την χρυσή περίοδο υπήρχαν κάποια πολύ σκοτεινά χρόνια που ούτε σε ταινίες του Tim Burton δεν βρίσκουμε. Και μέσα σε αυτά υπάρχει και αυτό τo -δεν μπορούμε καν να το χαρακτηρίσουμε- εγχείρημα μεταφοράς του Justice League of America το 1997.

Ναι σίγουρα δεν υπήρχε εκείνη την εποχή η βοήθεια της τεχνολογίας για να φτιάξουν μια καλή σειρά αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι ΚΑΚΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.

Δεν είχε πλοκή, δεν είχε χαρακτήρες. Δεν είχε τίποτα… Ο Mark Waid (ένας εκ των σεναριογράφων για την comic έκδοση) είχε δηλώσει: «Είναι 80 λεπτά, χαμένα από την ζωή μου».

Αν είστε αρκετά γενναίοι ή περίεργοι μπορείτε να το δείτε. Μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *