Έρχονται οι Defenders, ο νέος κύκλος Daredevil και ο Iron Fist

Έρχονται οι Defenders, ο νέος κύκλος Daredevil και ο Iron Fist

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι ανακοινώσεις της Marvel και του Netflix στο Comic Con του San Diego ήταν σε ρυθμό πολυβόλου. Αρχικά υπήρξε το trailer του Luke Cage (ΕΔΩ) η σειρά που αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου και μόλις αρχίσαμε. Ωστόσο, δεν μάθαμε κάτι για Punisher και Jessica Jones.

Η Marvel ανακοίνωσε και επίσημα πως το Daredevil θα επιστρέψει στο Netflix για τρίτο κύκλο και έδωσε στη δημοσιότητα και teaser.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως η σειρά Iron Fist θα έρθει στο Netflix το 2017, ενώ παράλληλα έδωσε στο κοινό μια πρώτη ματιά από τη σειρά σε ένα teaser των 30 δευτερολέπτων.

Ο Jeph Loeb παρουσίασε το βίντεο, το οποίο δείχνει κάποιους μοναχούς να ανακαλύπτουν έναν νεαρό Danny Rand σε μια χιονοστιβάδα, αφού επέζησε από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ύστερα, συνεχίζει στο σήμερα όπου ο Danny δραπετεύει από ένα ψυχιατρικό ίδρυμα χρησιμοποιώντας μόνο τις γροθιές τους.

Έχουμε επίσης την πρώτη αφίσα με το επίσημο logo της σειράς:

Εν συνεχεία CCO της Marvel, Joe Quesada συζήτησε την προσέγγιση της Marvel στις σειρές του Netflix, σημειώνοντας πως ενώ το Iron Fist είναι πολύ μακριά από το φθινοπωρινό Luke Cage, ωστόσο η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει για τη σειρά, η οποία αναμένεται να έχει μια γερή δόση από της σκοτεινής πλευράς:

«Θα έλεγα πως το Iron Fist πιθανόν να έχει περισσότερους κακούς στην πρώτη σεζόν του από οποιαδήποτε άλλη σειρά» είπε ο Quesada.

Επίσης τόνισε πως ενώ η Marvel δεν είναι έτοιμη ακόμα να δείξει κάτι από τη σειρά, ο showrunner Scott Buck και οι σεναριογράφοι έχουν συμπεριλάβει κάποιους μεγάλους θρύλους από το παρόν και το παρελθόν της Marvel στην ιστορία της.

Στο Iron Fist πρωταγωνιστεί ο Finn Jones ως Danny “Iron Fist” Rand, ενώ η Carrie-Anne Moss αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο της Jeri Hogarth από το Jessic Jones.

The Defenders

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη ομαδική, υπερηρωική σειρά του Netflix, The Defenders, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την κυκλοφορία για το 2017.

Όπως ακριβώς η σειρά θα είναι ένα μείγμα τεσσάρων σειρών που έχουν προηγηθεί (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist), το trailer επίσης βάζει μαζί όλα τα λογότυπα, τους τίτλους και άλλες εικόνες από τις διαφορετικές σειρές.

Με το Come As You Are των Nirvana να συνοδεύει το teaser, το νέο βίντεο αναδεικνύει τους τέσσερις ήρωες πριν έρθει ο Stick (Scott Glenn από το Daredevil) μέσω voiceover για να απευθυνθεί στους Defenders.

«Νομίζετε πως οι τέσσερίς σας μπορείτε να σώσετε την Νέα Υόρκη; Δεν μπορείτε να σώσετε καν τους εαυτούς σας», λέει πριν αποκαλυφθεί το λογότυπο.

Να σημειώσουμε εδώ πως δεν μάθαμε κάτι για το “Jessica Jones” που έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, όπως και για το spinoff του “Punisher”.

Πηγή: ign.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *