Φυλακίστηκε στο Ντουμπάι ο drummer των Scorpions

Φυλακίστηκε στο Ντουμπάι ο drummer των Scorpions

Ο James Kottak κρατείται από τις 3 Απριλίου στις φυλακές του Ντουμπάι, σύμφωνα με το site National και το πρωί της Τρίτης (29/4), δικάστηκε και του αποδόθηκαν κατηγορίες πως προσέβαλε το Ισλάμ.

Ο 51χρονος μουσικός όταν μπερδεύτηκε ελαφρώς στους διαδρόμους του αεροδρομίου, συγχύστηκε και έκανε κωλοδάχτυλα σε άλλους Άραβες επιβάτες, τους αποκαλούσε αμόρφωτους Μουσουλμάνους, φώναζε “τι βρωμάει έτσι”, δείχνοντάς τους και για τέλος… κατέβασε τα παντελόνια του και τους έδειξε τα οπίσθια του, σύμφωνα με τα λεγόμενα από υπαλλήλους του αεροδρομίου του Ντουμπάι. Όλα αυτά, αφού είχε καταναλώσει πέντε ποτήρια κρασί στην πτήση Μόσχα-Ντουμπάι.

Ο Kottak, που βρέθηκε εκεί για το show των Scorpions στη Formula 1 του Bahrain, στην απολογία του είπε πως: “Δεν θυμάμαι ποτέ να έβρισα και δεν έκανα… το μεσαία δάκτυλο. Φυσικά και ΔΕΝ κατέβασα τα παντελόνια μου, απλά έδειξα ένα tatoo που έχω στην πλάτη μου. Μεθυσμένος ή όχι, δεν θα έλεγα αυτά τα πράγματα για τους μουσουλμάνους”.

Η ποινή του ήταν ένα μήνας φυλάκιση, καθώς και 545$ για κατανάλωση αλκοόλ χωρίς άδεια (;;). Φυσικά οι 26 μέρες που ήδη κρατείτε θα αφαιρεθούν από την ποινή του.

Έτσι λύθηκε το “μυστήριο” γατί εντάχθηκε ο Mark Cross στους Scorpions έτσι άγαρμπα για μερικά show.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *