Σχολιάζουμε (στο περίπου) το trailer του The Walking Dead

Σχολιάζουμε (στο περίπου) το trailer του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]αρασκευή 10 Ιουλίου και επιτέλους πήραμε μια γερή τζούρα από τον τηλεοπτικό εθισμό μας. Το The Walking Dead κοινοποίησε στο κοινό του Comic Con στο San Diego το πρώτο trailer για την 6η σεζόν και μας τσίτωσε.

Καταρχάς να ομολογήσω πως μου φαίνεται απίστευτό ότι ήδη έχουν περάσει 3,5 μήνες (ω, ναι) από το τέλος της 5ης σεζόν. Αυτό μου δίνει δύναμη για τους επόμενους 3 που έχουμε μπροστά μας. Επιστροφή στις 11 Οκτωβρίου για να μην ξεχνιόμαστε…

Όσον αφορά το trailer, είναι δύσκολο να δεις πια πραγματικά τροπή θα πάρει η ιστορία, καθώς το trailer μιας σειράς είναι πιο εύκολο να σε «παγιδέψει» σε λάθος συμπεράσματα από το αντίστοιχο μιας 2ωρης ταινίας.

Είδαμε και στο τέλος της 5ης σεζόν πόσο πολύ μας πέταξε έξω στις προβλέψεις μας ο Kirkman, όπου είχαμε ποντάρει ότι θα έκανε ένα τέλος αντίστοιχα με αυτά του Game Of Thrones. Αλλά όχι… Μπορεί οι fans του GOT να καγχάζουν για το βάθος σενάριου (μιλάμε πάντα για τη σειρά και όχι τα βιβλία), αλλά όσο έχω δει εγώ, βλέπω δολοπλοκίες, παιδεραστία και φτηνά τηλεοπτικά τρικ (σκοτώνουμε τους αγαπημένους χαρακτήρες).

Σε αντίθεση με το The Walking Dead που βλέπεις ανθρώπους να περνάνε κακουχίες που μπορούν να συμβούν ανα πάσα στιγμή στον πραγματικό κόσμο. Βγάλε τα zombies/walkers και βάλε στρατό και ιδού…

Το trailer της 6ης σεζόν μας δείχνει (ή αφήνει να εννοηθεί επιτηδευμένα) πως ο Rick το πάει για δικτάτοράς της Alexandria, βάζοντας πάνω από τους υπόλοιπους κατοίκους τα φιλαράκια του (Τσίπρα, εσύ;).

You wanna take this community from me? Do you have any idea who you talking to?

Είμαι σίγουρος πλέον ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Morgan παρά είναι πράος για να είναι απλά η ήρεμη δύναμη των… Jedi (αν θυμάστε τις κλοτσοπατινάδες του). Σίγουρα θα παίξει αυτό το δίπολο για την επιρροή της κοινότητας, ενόσω θα κάνουν την εμφάνιση τους οι «κακοί». Αυτοί που χώνουν το όπλο στη μούρη του Daryl.

Κάποια στιγμή η Μέρκελ της Alexandria φαίνεται να διατάζει τον κόσμο της να εμπιστευθούν τον Morgan. Προσοχή… Το montage των σκηνών μας κάνει να πιστέψουμε το λέει για αυτόν. Είναι έτσι;

Υπάρχουν κάποια catch phrases που εξυπηρετούν σκοπούς που μπορούν να μας οδηγήσουν ή να μας ξεγελάσουν. Πάντα κάνοντας εικασίες…

Με το που ξεκινάει το trailer ο Rick λέει: i don’t take chances anymore
Άγνωστη φωνή αναρωτιέται: How many more of us have to die, before we do something?
Morgan σε Rick: If you choosing this life you’ll die

Μπότομ λάιν που λένε και στο χωριό μου, εμείς οι fans θα φάμε πάλι τα νύχια όσο θα παίζει το πρώτο μισό του 6ου κύκλου και μάλλον τα χέρια μας, στο δεύτερο μισό.

Όσο για πρωτοκλασάτους θανάτους; Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει μεγαλύτερο «όνομα» από Beth ή Tyreese…

Δείτε ξανά το trailer:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *