Προσπαθεί να αποτοξινωθεί ο James Kottak

Προσπαθεί να αποτοξινωθεί ο James Kottak

Ο James Kottak, φαίνεται πως έβαλε μυαλό μετά από ένα μήνα στις φυλακές του Ντουμπάι και σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που έβγαλε ο ίδιος, έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να κόψει το ποτό μια και καλή.

Να θυμίσουμε πως την απώλεια του, την είχαν καλύψει οι Scorpions, αρχικά με τον Mark Cross, όπου και υπήρχαν φήμες για μονιμοποίηση του, μέσα στο καλοκαίρι και αργότερα από τον Σουηδό, Johan Frazon.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Μετά από χρόνια κατανάλωσης αλκοόλ, στις 3 του Απριλίου του 2014, ο εθισμός μου τελικά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της 5ωρης πτήσης από την Αικατερινούπολη της Ρωσίας, προς στο Μπαχρέιν, μέσω Ντουμπάι, στη διάρκεια της οποίας κατανάλωσα 5 ή 6 ποτήρια κρασί. Ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, πλησίασα έναν εκπρόσωπο των αεροπορικών εταιρειών για να ελέγξει την κατάσταση της πτήσης μου. Ο εκπρόσωπος με πληροφόρησε ότι ήμουν σε λάθος μέρος και εγώ απάντησα, «Τι σκατά;»! Ο αντιπρόσωπος στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης (που ήμουν) και ότι έκανα ένα άσεμνες χειρονομίες.

Ένας από τους αστυνομικούς αναγνώρισε πως ήμουν ο ντράμερ των Scorpions. Όταν η αστυνομία μου ζήτησε να δείξω την ταυτότητά μου, τους έδειξα το” Rock & Roll Forever ” τατουάζ στην πλάτη μου, αντί της πραγματικής μου ταυτότητας, το οποίο ήταν στο σακίδιο που ένας φίλος μετέφερε για μένα. Προφανώς, η αστυνομία δεν το βρήκε αστείο και με κατηγόρησε ότι «έπινα αλκοόλ χωρίς άδεια», για την οποία ομολόγησα την ενοχή μου και φυλακίστηκα για ένα μήνα, μαζί με πρόστιμο 300 αμερικάνικων δολαρίων. Κατηγορήθηκα επίσης για εξύβριση του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων, με το να κάνω άσεμνες χειρονομίες, για τις οποίες δήλωσα αθώος και στην πραγματικότητα δεν το έκανα.

Μετά την επιστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 6 Μαΐου, αμέσως πήγα στον Bob Forrest, έναν ειδικό για τον εθισμό των διασήμων και των μουσικών. Οι συναντήσεις μου με τον Bob είναι σε τακτική βάση. Με οδήγησε στην  οργάνωση MusiCares, η οποία παρέχει βοήθεια στους μουσικούς για την ψυχική τους υγεία και τα θέματα εθισμού.

Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τον αλκοολισμό μου και όλο αυτό το συμβάν με έκανε να συνειδητοποιήσω, ότι είναι καιρός να σταματήσω να πίνω. Έτσι ώστε να μπορώ να είμαι ο πατέρας, ο μουσικός και ο φίλος που μπορώ να είμαι.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να αφήσω αυτό το ατυχές περιστατικό πίσω μου και να προχωρήσω προς τα πάνω με τη ζωή μου.

Θα ήθελα να στείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους φίλους και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο για την απίστευτη αγάπη υποστήριξή τους! Θα ήθελα επίσης να στείλω μια ειλικρινή συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσους επηρεάστηκαν και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους!”

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *