Κινγκ Κονγκ trailer | Ήρθε η νέα ματιά στο Skull Island

Ο φοβερός Κινγκ Κονγκ από το επερχόμενο Kong: Skull Island, ήταν ένα μυστήριο μέχρι πριν μια βδομάδα, που ο σκηνοθέτης Jordan Vogt-Roberts αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του. Σήμερα, έχουμε και το νέο του trailer.

Σε μια συνέντευξη με το Entertainment Weekly, ο Vogt-Roberts σχολίασε τη σκηνή, όπου η φωτογράφος Weaver (Brie Larson) και ο πρώην Βρετανός αξιωματικός SAS James Conrad (Tom Hiddleston) βρέθηκαν στα λημέρια του Κινγκ Κονγκ. Ο Vogt-Roberts επίσης είπε ότι ο νέος Κινγκ Κονγκ φέρνει στη εκδοχή του 1933 και στέκεται όρθιος στα δυο πόδια.

Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα που καταφθάνει σε ένα αχαρτογράφητο νησί ψάχνοντας την περιπέτεια και εκεί συναντούν ένα γίγαντα με το όνομα King Kong. Ο Hiddleston υποδύεται ένα πρώην αξιωματικό της British Special Air Service ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ Larson μια φωτορεπόρτερ. Στα ηνία σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Jordan Vogt-Roberts.

Εκτός απ’ τους Hiddleston και Larson, στην ταινία συμμετέχουν οι Jason Mitchell, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John Goodman και Thomas Mann. To Kong: Skull Island θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2017 (ΗΠΑ) και θα περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο Κινγκ Κονγκ μέχρι στιγμής.