Οι χειρότεροι μαθητές του School Of Rock.gr

 

 • Γιώργος Μεσολογγίτης

  Γιώργος Μεσολογγίτης

  Αρχισυντάκτης, ονειροπόλος
  Twitter Facebook Email Website

  Το schoolofrock.gr είναι το παιδί μου και μαζί με τα αδέρφια του, τη μουσική, τη συγγραφή, την geek/rock ζωή και το φαγητό, συνθέτουν αυτό το ανθρώπινο (;) ον γεμάτο αγάπη και προδερμ. Διαβάστε το πρώτο βιβλίο μου «Η Εκδίκηση» του Ιάσονα Λεμονιάτη. Έχει zombies, είναι καλό.

 • Μικελάντζελο

  Μικελάντζελο

  Κάουμπανγκαααα
  Email

  Τρώω πίτσες, είμαι καρατέκα του καναπέ και κράζω ασύστολα. Παρακαλώ προσέξτε τα γκλοπάκια μου, μη σας πάρει η μπάλα...

 • Νένα

  Νένα

  Συντάκτρια

  Φανατική οπαδός των Horror Movies και νέα οπαδός της Rock σκηνής.

 • Richie Waltz

  Richie Waltz

  Observer, Child of the Night
  Website

  I'm a man of wealth and taste

 • Νεκτάριος Λαδογιάννης

  Νεκτάριος Λαδογιάννης

  Wrestler, editor
  Facebook

  Φανατικός με το WWE και ενεργός wrestler. Ξέρει τα πάντα για τον Cobain και τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ και κάποια στιγμή θα κερδίσει το Oscar σκηνοθεσίας, γυρίζοντας b-movie στην Κοκκινιά.

 • Christina

  Christina

  Creepshow editor

  Από τα 13 μου ξεκίνησα να βλέπω ταινίες τρόμου με το Scream και μέχρι τώρα έχω μετρήσει κάπου στις 300+. Προτιμώ κυρίως ψυχολογικά θρίλερ και footage και τον τελευταίο καιρό βλέπω τους μάστερ του είδους, Japan and Korean horror! Ελάχιστες ταινίες μπορώ να βάλω στην κατηγορία ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ, όταν όμως ενθουσιαστώ με κάποια τέτοια την προτείνω κατευθείαν σε όποιον ζητήσει τη γνώμη μου για ένα καλό θρίλερ./strong>

 • Μάριος Ολανδέζος

  Μάριος Ολανδέζος

  Ταινιόφιλος
  Website

  Μου αρέσουν τα σουβλάκια, οι ταινίες και οι σειρές. Είμαι αθλητικογράφος της τοπικής εφημερίδας του Παλαιού Φαλήρου "F times" και διαθέτω την δική μου επιχείρηση. Είμαι απόφοιτος του ΚΑΡ και έχω περάσει επίσης από το skygoal.gr και την Match Report.

 • Panos

  Panos

  Gamer, Dreamer, Geek

  Γυμναστήριο, φαγητό, Monster, Marvel και τίγκα ατμοσφαιρικό Horror Gaming είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν τον Φαλακρό Γκουρού. Περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο Silent Hill ενώ θέλει να μηνύσει την Bungie για την κυκλοφορία του Destiny.

 • Αποστόλης Μάρης

  Αποστόλης Μάρης

  Metalhead
  Facebook

  Φανατικός οπαδός του Pro Wrestling (WWE), ενώ το ναρκωτικό μου είναι η Metal. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2009 όταν άκουσα για πρώτη φορά το Die For Metal των Manowar, έτσι κατέληξα να ακούω από ZZ Top έως και... Darkthrone! Στον ελεύθερο μου χρόνο γουστάρω να γράφω στο Schoolofrock.gr για τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.